anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi puteti spune va rog niste pastile pentru slabit (de preferat as vrea raspunsuri de la cei care au folosit si au fost multumiti de rezultat ) happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU recomand nici un fel de "pastile pentru slabit"!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum ( respectiv dacă eşti fată sau băiat ), pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune.

| neutrino a răspuns:

Nu poti lua asa ceva fara avizul unui medic. Riscul este prea mare atunci cand este vorba de sanatatea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In loc de pastile renunță la salam, prăjituri, fast-food, sucuri carbogazoase.

| Deliiiia a răspuns:

Pastilele pentru slabit au numeroase efecte negative si functioneaza de putine ori pe termen lung. Sa nu mai spun ca pot produce sie fectul advers... Iti recomand o vizita la un nutritionist pentru a avea o scadere in greutate controlata.

| cookie01 a răspuns:

Nu iti recomand pastile. Am folosit, am slabit brusc iar apoi cand nu am mai luat am pus dublu. M-am trezit si cu vergeturi, celulita si colacei. Cel mai bun e sportul numai ca slabirea nu e chiar asa rapida, dar e eficienta.

Ps Am avut si probleme dupa ce am folosit.

| Ravenborn a răspuns:

Măi, eu sincer am auzit că [,] cafeaua verde slăbește. încearcă dacă vrei.

| MisakoYui a răspuns:

Am o vecina care foloseste pastile de slabit, dar se ingrasa la loc plus are niste vergeturi. C_C
Eu am avut 96 de kg acum am 65, 64 si ca sa slabesc am facut sala si fac in continuare ca sa scap de kg chiar daca merg o data pe saptamana dar da rezultate, daca nu poti merge la sala fa tu acasa o ora pe zi happy sau 30 de minute dar o ora e mai bine,la mancare te sfatuiesc sa scapi de,paste fainoase,paine doar neagra,carne de porc,dar de pui sau chiar si mai buna de curcan nu te ingrasi de carnea de curcan e foarte buna, pestele la fel de bun, salate seara consuma nu te ingrasi, prima masa e foarte importanta si intre mese consuma fructe, eu asa fac si dau 1 2 kg pe saptamana.