| 03Didy03C a întrebat:

Imi spuneti etapele montarii aparatului dentar mobil? Am luat amprenta iar apoi vine aparatul, dar cum il monteaza? Pleasee, fundita happy :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| D5e1n3i5s9a a răspuns:

Doctorul iti va explica fiecare pas. In mare, iti pune in fata o oglinda si iti pune doctorul aparatul dupa care ti-l da jos. Dupa iti explica cum trebuie sa tii degetele ca sa il poti pune si sa il dai jos. Si te pune sa il pui si sa il dai jos pana cand reusesti de una singura. Sper ca te-am ajutat happy

| 03Didy03C explică (pentru D5e1n3i5s9a):

Ow, doar atat? Doar imi arata si gata? laughing Dna, doctora mi-a zis ceva de dilatarea maxilarului, ce inseamna?

| D5e1n3i5s9a a răspuns:

A dilata inseamna a largi. Probabil tu ai nevoie de asta si cu ajutorul aparatului dintii se vor aseza la locul lor.