Ai ajuns tu intr-un fel la concluzia ca ai imunitatea scazuta...Eu cred ca ceea ce vrei tu sa iei este ok, dar uite, iti trimit ceva ca sa citesti despre imunitate.
https://www.reginamaria.ro/......-intrebari
Tu trebuie sa mananci ce iti cere corpul. Nu insista cu usturoi si ceapa prea mult pentru ca poate dauna.
Nu am ajuns eu la ''concluzia''. Faptele mi se arata. Am racit de foarte multe ori, plus rinite, alergii, cam patru amigdalite pultacee pe an, laringite etc. Mult antibiotic. Tie ti se pare ca asta suna a imunitate crescuta/stabila?
Nu cred ca te va ajuta prea mult daca mananci o saptamana si apoi gata, uiti ca exista usturoi si ceapa. Cred ca ar fi mai bine sa mananci odata la 2-3-4 zile cate putin, dar constant, adica sa nu le excluzi din alimentatie.
Si eu o sa fac asta sper.
Multa sanatate!
Eu nu cunosc istoricul tau insa acum, dupa ce ai spus de 4 amigdalite pultacee pe an, pot sa iti spun ca nu usturoiul/ceapa sau echinacea te scot din impas. Ele ajuta, intaresc organismul, dar tu vei avea in continuare probleme cu aparatul respirator superior. La 4 amigdalite pultacee pe an s-ar spune ca amigdalele tale nu mai sunt o bariera e protectie ci ca mai degraba iti creaza probleme. Banuiesc ca un ORL-ist bun ar recomanda altceva decat antibiotic.