Stiu ca se mai dau anticonceptionale pentru chisturi ovariene, ajuta sa dispara. Ele pot aparea chiar daca esti virgina.
Un an jumate de tratament cu anticonceptionale pentru chisturi?
Da. Anticonceptionalele regleaza ciclul. Bineinteles ca au ele partile lor negative cu gramada. Da' uneori e nevoie de ele pentru asta. Verisoara ta s-a gandit sa afle de ce i s-a dereglat ciclul?
Salut! In primul rand, "intreruperea unei sarcini" inseamna altceva: cand exista deja o sarcina, si - voit sau nu - se "pierde copilul". Pilulele anticonceptionale pot fi prescrise de catre medic pentru a combate chisturile ovariene, sau pentru a evita anumite dereglari hormonale.
Anticonceptionalele regleaza ciclul, fluxul menstrual, durerile prementruale, dar eu cred ca i s-au recomandat pentru ovare micropolichistice, care pot aparea si la virgine.
cat despre ce ai scris la inceputul mesajului, ac nu se folosesc pentru intreruperea unei sarcini ci pentru prevenirea ei!
Da, ai dreptate. Am citit "un an sau un an jumate" din viteza. Ei bine... chiar si asa nu e normala administrarea de anticonceptionale in scopuri de combatere chisturi.
Anticonceptionalele mai sunt folosite pentru reglarea ciclului menstual si pot fi utilizate si pentru tratatrea chisturilor ovariene
Cearta-i pe doctori atunci. Nu m-am documentat f mult dar stiu sigur de la o prietena careia i s-a prescris asa ceva pentru chisturi.
Ok. Probabil ca stiti mai bine decat mine ca sunteti fete. Eu stiam de Diane35, desi, daca imi aduc bine aminte, asta parca era tratamentul pentru ovare micropolichistice. Aria mea nu e ginecologia, asa ca nu ma bag.
Okay..va multumesc pentru raspunsuri..am pus intrebarea asta foarte grabit si stiu ca se folosesc pentru prevenirea unei sarcini..am intrebat pentru ca doctorii nu au vrut sa ii zica ei ce are. le-a spus doar parintilor si parintii au ascuns asta de ea. m-a rugat pe mine sa aflu ce a avut..va multumesc mult.