| AvalohAlyn a întrebat:

In cat timp isi face efectul Maxi Mag sau ar trebui sa isi faca efect?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Da. Eram foarte obosita de nu putem nici sa stau in picioare. Am luat vreo 2-3 săptămâni și apoi nu mai puteam sa dorm laughing
E bun, doar sa îl iei dimineața, nu seara ca apoi nu mai poți sa dormi. Cică ajuta și la concentrare, asta nu știu, nu am fost atenta. Dacă îl iei mai mult de 3 săptămâni sa mai faci și pauza după aia, de vreo 3-4 săptămâni.

E un supliment, e bun, doar ca dacă ai deficit mereu de magneziu doar nu o sa iei toată viața. Așa ca mănâncă mai multe alimente ce conțin magneziu, cum ar fi legumele cu frunze verzi, ciocolata neagră...

6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Minim 2 saptamani.

| AvalohAlyn explică (pentru Bondarel99):

Tu ti-ai administrat Maxi Mag?

| MihaiNicu23 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Da, dupa cateva zile si-a facutefectul.

| Bondarel99 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Da. Eram foarte obosita de nu putem nici sa stau in picioare. Am luat vreo 2-3 săptămâni și apoi nu mai puteam sa dorm laughing
E bun, doar sa îl iei dimineața, nu seara ca apoi nu mai poți sa dormi. Cică ajuta și la concentrare, asta nu știu, nu am fost atenta. Dacă îl iei mai mult de 3 săptămâni sa mai faci și pauza după aia, de vreo 3-4 săptămâni.

E un supliment, e bun, doar ca dacă ai deficit mereu de magneziu doar nu o sa iei toată viața. Așa ca mănâncă mai multe alimente ce conțin magneziu, cum ar fi legumele cu frunze verzi, ciocolata neagră...

| LPCTSTR a răspuns:

Durata in care isi face efectul depinde de fiecare persoana.
Insa ar trebui sa fie vizibil in cateva ore pana la cateva zile.