| crystinuca a întrebat:

In cat timp trece o entorsa si cand dispare umflatura?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mihail2020 a răspuns:

Nu stiu cat de grava si cat de mare este umflatura?
Nu iti fa griji ca nu iti trece durata minima este de 2 saptamani ce-a maxima de 1 an.
Cred ca in 4 luni nu mai ai iar umflatura pune gheata pe ea de 3 ori pe zi pana se topeste gheata.
Iar daca faci ca-m de 3 ori pe zi intr-o saptamana incepe sa dispara iar in a doua saptamana nu o sa mai ai.
Cu entorsa nu stiu cat de grava este daca ai una minora sa faci putina miscare nu in pat sa isi dea drumu.

3 răspunsuri:
| crystinuca explică (pentru Mihail2020):

Nu e a mea si e a bunicii mele si ia pus medicul piciorul in ghips 3 saptamani si de 2 saptamani i la scos dar piciorul este umflat si vanat

| Anndddra a răspuns (pentru Mihail2020):

Hmm...Depinde pentru ca eu am umflatura la os de anul trecut din iulie, pentru ca nu mi-a tras nimeni osu la loc la spital iar acum imi este putin deplasat si umflat! am pus gheata de toate ce mi s-a zis de la spital dar degeaba! Asa ca daca ti l`au tras, o sa-ti treaca ok. daca nu o sati ramana acel os putin deplasat si umflat!

| Mihail2020 a răspuns:

PS:Nu ai zis ca este la tine sau altcineva? Eu am inteles ce ai zis acolo ca tu ai acea entorsa si umbflatura.
Daca este de la bunica ta trebuie sa faca un tratement iar sa scapi si de entorsa si umflatura trebuie tinuta in ghips dar conteaza ce entorsa la varsta ei trebuie tinuta in ghips macar 3 luni dupa 3 luni.
Dupa ce trece 3 luni o luna trebuie exerciti de incalzire (sa se depaseasca limita nu mai poate stop) se odihneste asa exerciti de incalzire o luna de ce exerciti sa-si dea drumul.
PS:Eu nu stiu cat de mare sau ce entorsa are ca sa stiu cat timp este fiecare eu am pus sa zic ca pana atunci trece si umfalura si entorsa.