anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In cate luni de mers la sala voi face muschi? Am 14 ani si sunt normal : nici slab nici gras.

Funda:X:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TakeMeToTheHospital a răspuns:

4 luni 3 saptamani si 2 zile

10 răspunsuri:
| William a răspuns:

Cam in 10 ani.

| dragos9234 a răspuns:

Daca te duci 4 zile din 7 ......cam in 5 luni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de frecventa ta la sala si de felul in care faci exercitiile.depinde de fiecare. unii spun k dupa 5 luni, altii spun dupa un an, altii spun dupa 3 luni k se vad rezultate.programul ar trebui sa fie cam asa de minim 3 ori pe saptamana, minim 40 de min pe zi, dar depinde si de exercitii si de grupele de muschi pe care le lucrezi.cel mai bine e sa ai un antrenor personal care iti spune exact cum si cat sa lucrezi-ti lucrezi muschii.iti doresc mult progreswinking

| yourcrys a răspuns:

In cate luni? in cati ani poaterolling on the floor daca vrei in cateva luni ia steroizi dar o sa fie mai mult umflati dar daca nu faci sala poti sa te ingrasi, daca varei sa faci muschi apucate de sala si in cativa ani o sa ai ceva destul de bun dar daca te lasi o sa te ingrasi rau de tot fiindca corpul se va obisnui.

| adrian873 a răspuns:

Lasa tu muschi, ai grija ce faci la sala si cum faci exercitiile ca ii prea devreme pentru muschi la 14 ani

| sellyz a răspuns:

In 2 luni se vad primele rezultate insa depinde cat de mult muncesti pe zi si ce sport faci. funda?

| dumitruiulian a răspuns:

In 2 ani

| xBarbiieKelly a răspuns:

Pai daca vrei sa te pui bine pe treaba.happy Muschii nu se fac in cateva lunihee hee). Incearca sa faci cat mai multe abdomene sa te mentii, sa mergi la sala.Dar nu cred ca in cateva luni iti si apar muschiistraight face. Ai de asteptatwinking

| KataZTT2 a răspuns:

Si eu am 15 ani si merg la sala de 4 ani baga id meu si o sa iti arat tot ce trebuie sa faci ID:extreme_kta_15@yahoo.com Mai vorbimwinking

| Madalyn_Bogdan_1996 a răspuns:

Bayetas,se poate si fara sala, dai zdravan cu flotari in fiecare zi si eventual tractiuni la bara, genoflexiuni si daca poti sati procuri cateva greutati ar fi bne.Pe zi ce trece maresteti doza de antrenament, crede-ma k si eu m-am apucat de ceva timp si acum arat grozav, si nu uita sa te odihnesti cat mai mult posibil.