| Radu_8119 a întrebat:

In cazul unei fracturi nazale apare imposibilitatea de a respira pe nas?
Intreb asta deoarece in urma unui antrenament am primit o lovitura frontala in nas, nu mi-a curs sange, doar narile pareau sa fie putin rosii. Insa ma doare putin nasul la apasare. Nasul pare sa fie foarte putin umflat, cam imposibil de observat de la o distanta mai mare de 50cm, nu s-a inrosit si pot respira fara probleme. Despre ce poate fi vorba?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| petrescuionut a răspuns:

Pai ai o fractura nazala acolo unde vine spatiul dintre n-ar acea piele creca ai rupt osul de acolo mai bine este sa te duci la medic pana nu patesti ceva

| Radu_8119 explică (pentru petrescuionut):

Crede-ma ca ma gandeam si eu la asta, n-aveam nevoie de o indrumare catre medic. La ora asta nu cred ca gasesc pe cineva si pe langa asta, maine-i sambata, la fel, nu stiu cine o sa fie.

| Mitrea_Octavian_1993 a răspuns:

O ruptura nazala se manifesta prin sangerare dar in cazul tau este o fisura foarte mica care se "astupa" in cateva zile fara interventia unui medic