Să mănânci MULTE lactate în stare "pură" : lapte proaspăt, sana, iaurt, brânză de vacă, etc.
Şi să iei Vitamina C, sau să mănânci multe citrice : kivi, grapefruit, lămâie, portocale, etc. - ajută la FIXAREA calciului.
Pe lângă aceste remedii naturale/alimentare, poţi lua LUNAR 1 cutie Vitamina C 200 şi la 3 zile de la terminarea ei 1 flacon de Calciu efervescent ( câte 1-2 tablete efervescente pe zi ).
Ai nevoie de un nutritionist,sunt sigur ca ai o problema de alimentatie. Alimentatia ta cred ca contine uscaciuni,produse animale,prajeli, fast food, in special alimente cu calorii si acide. raspuns: bazeazate pe o alimentatie bogata in vegetale, verdeturi si grasimi vegetale, hidrateaza-ti corpul zilnic
Incearca sa reduci din dulciuri, fast-food si incearca sa te bazezi pe legume si lactate.In special lactate deoarece ele contin mult calciu.Incearca sa bei lapte, sa mananci branza, oua fierte(nu prajite).Si cat mai multa mancare gatita(ciorbe, supe, etc). Daca tot nu iti trece ar trebui sa vizitezi un medic.Nu stiu sigur, dar poate acest site te va putea ajuta:
http://www.ziare.com/......iu-1069158
Bafta! Sper ca te-am ajutat! ^.^
Multumesc mult! Voi incerca sa-mi schimb alimentatia.Intr-adevar mananc multe dulciuri.
În general, NU se administrează simultan mai multe vitamine/minerale, deoarece organismul NU are capacitatea de a le asimila pe toate deodată...
Apoi, aşa cum spuneam şi mai sus, Calciul TREBUIE administrat DUPĂ o cură de Vitamina C, altfel NU se fixează în organism ( este eliminat, sau se fixează foarte greu )!
Vlalslsl întreabă: