| 1Razvik1 a întrebat:

In martie am inceput sa am ameteli de 30/secunde maxim. Vedeam clar si puteam sa merg. Este un lucru inexplicabil, simteam ca ametesc "in cap", si ametelile acestea au inceput sa vina cu un usor fior care trecea prin tot corpul. Am vazut ca nu dispar si am fost la medic. Am facut tot felul de analize (RMN Cerebral, Analize la sange, am vorbit cu un neurolog). Totul a iesit perfect si ametelile au disparut ulerior, mi-a fost dat un sfat, sa nu mai tin castile pe cap (casti pentru calculator). Dupa o luna am inceput sa folosesc iar castile, timpul a trecut fara sa mai am ceva ( au trecut cam 2 luni si jumatate ), pana astazi cand am iesit sa ma joc baschet. Am stat cam 30-40 de minute, iar cand am intrat in casa, m-am dus la baie ( unde precizez ca era o caldura imensa, ptc cineva a facut dus inainte) si cand am iesit am ametit din nou. Care pot fi cauzele? Ati mai patit asa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este de la cristalele din urechea internă. Dacă mergi la un ORL bun poate să le pună la loc.

| 1Razvik1 explică (pentru anonim_4396):

Am facut un RMN cerebral total. Asta arata inclusiv urechea interna. Deci nu este de la asta... Multumesc frumos de sugestie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 1Razvik1):

Am citit că ai făcut RMN şi susțin ce am spus. Otoliții nu se văd pe RMN sau alte imagini.
BPPV este un diagnostic clinic.