| DaftPunk a întrebat:

In mod ciudat, degetele imi miros a plastilina\cauciuc.Ce credeti ca poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Andrei123654789 a răspuns:

Scuze dar intrebarea e prea lipsita de seriozitate si sens pentru a primi un altfel de raspuns.Mai bine puneai intrebarea la categoria Religie, macar asa puteai da vina pe demoni sau posedare.La anatomia ta de clasa a 7-a sau ce clasa oi fi, crezi ca e vreo boala ce se manifesta asa? Ok, de ieri am simtit ca penisul imi mirosea a fier sau ca limba e mai tare ca de obicei atunci cand m-am muscat si m-au durut dintii...saaauuuu....parul meu e mai deschis la culoare cand aprind lumina in camera, sau cerul e mai luminos cand afara e zi.Cam asa suna si intrebarea ta.Raspuns:ai pus mana pe ceva facut din plastilina/cauciuc(poate propriul penis) si de aia miroase asa. Good night sir!

| darrio2007 a răspuns:

Ai pus mana pe ceva de cauciuc.Pe prezervativ.

| SimonaSimona01 a răspuns:

Spalate pe maini mai des cu apa si sapun. Nu te mananca si nu-i baga inseama pa aia care vor sa faca misto de tinewinking.

| DaftPunk explică (pentru SimonaSimona01):

Cred ca ma spal pe maini de 10 ori pe zi.De la orice activitata imi spal mainile.

| DaftPunk explică (pentru SimonaSimona01):

Am uitat sa specific ca am aceasta problema de apx 2 saptamani.

| SimonaSimona01 a răspuns (pentru DaftPunk):

Atunci cel mai bine e sa le spui parintilr si sa mergeti la doctor.

| Andrei123654789 a răspuns (pentru DaftPunk):

Nu te-ai gandit ca o fi de la sapun?