| Sh4dowRo1 a întrebat:

In momentul de fata sunt foarte bolnav, cand ma ridic din pat am o durere extrem de mare de cap. Am avut febra 39.2 si ma doare in gat avand si puroi.
Insa eu vreau sa intreb altceva. N-am putut sa mananc nimic mai toata ziua de la puroiul in gat, insa am reusit sa mananc o punga de pufuleti prin topirea lor in gura si cumva anume aceasta punga de pufuleti mi-a atenuat durerea de gat.
Imi poate explica cineva daca mi se pare mie sau daca asta chiar e o chestie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mergi la medic.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu mergi al medic?
Poate fii orice, de la covid, gripa, infectie in gat, infectie la plamani, bronsita, infectie la rincihi samd.
Sunt zeci de boli si infectii care s epot mentiona dar nu et ajuat nimnei in felul asta, fiindca ghicitul nu te vindeca.
Mergi urgent la Medicul de familie!
insanatosire grabnica!

Apropo, mananca ceva sanatos, nu pufiuleti, care-s plini de e-uri si conservanti.
Recomand crema de legume sau o supa de pasare cu legume, sau orez cu pui, toate sunt moi si aluneca pe gat, dar ajuta la refacerea si insanatosirea ta.

| Sh4dowRo1 explică (pentru Violleta2022):

Am fost la Medicu de Familie mi-a dat ceva Antibiotic si azi de dimineata ma simt mai bine nu mai sunt asa molesit insa tot am dureri mai mici de gat si cap Dar cred ca o sa imi treaca pana la urma oricum mersi pentru ca ai Raspuns!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sh4dowRo1):

Va trece, acum anibioticul curata si elimina infectia.
Hraneste-te bine si dormi mult, ca sa te refaci rapid.
Nu iesi afara din casa pana luni, ca refacerea sa fie rapida.
Sanatate multa!