Nu cred ca este posibil sa nu tolerezi anumite alimente la menstruatie, dar eu cred ca nu ti-a picat bine acea conserva. Poate nu era chiar proaspata. Ar trebui sa consulti un medic sa nu cumva sa facci indigestie sau altceva. Multa bafta! (:
Am uitat sa specific ca de preferinta ar trebui sa raspunda doar fetele la aceasta intrebare...
Pai cum sa-i spun ma baiatule? Ea intreaba de ce i-a venit rau nu ce e aia menstruatie.
Normal ca stiu ce e aia menstruatie, dar nu stiu sa-i raspund la intrebarea ei care e alta.
Sunt baiat
Perioada menstruatiei se poate manifesta si prin alte simptome decat dureri de burta, ceea ce ti s-a intamplat si tie
Cateva luni nu am mai avut astfel de probleme dar ma intreb daca o sa fie nevoie sa merg la medic
Asta se intampla de obicei daca iti intarzie
Pai nu imi mai venise de la Teele Nationale menstruatia
Nu pe tine te intreabam daca te intrebam e tine aparea pentru undefined945! Incepatorule il sti pe Grizbo?
De ce va certati asa, ca la usa cortului? Fiti atenti ca s-ar putea sa va raportez si atunci ati rupt cuiul
El a injurat nu eu
asa daca iti raportezi colegii de pe PTU esti o paracioasa fara rusine nu te baga problemele noastre da?
Da,asta asa e dar de unde stiai ca mi-am facut buletin?
Ralux întreabă:
claudita00 întreabă: