Nu cred ca este posibil sa nu tolerezi anumite alimente la menstruatie, dar eu cred ca nu ti-a picat bine acea conserva. Poate nu era chiar proaspata. Ar trebui sa consulti un medic sa nu cumva sa facci indigestie sau altceva. Multa bafta! (:
Nu esti nici paracioasa si nici fara rusine daca nu iti convine ca cineva sa comenteze aiurea la intrebarea ta. Problemele voastre se rezolva intre voi nu la intrebarea fetei, da? Si ce daca o cunosti? Asta nu iti da dreptul sa-i spui ca e nesimtita daca te raporteaza din cauza ca nu-i convine ca voi faceti teleconferinte la intrebarea ei.
Multumesc,jennifer,asta e contul meu nu piata de discutii
Daca nu ai observat, eu i-am raspuns la intrebare. Tu doar ai comentat aiurea. Nu cred ca biata fata are nevoie de comentari de umplutaura, nici din partea ta si nici din a celorlalti a caror raspunsuri nu aveau nici o treaba cu intrebarea ei, asa ca nu te baga tu!
Ma bag cat vreau si ihai pa de aici ca sperii pestiiAi primit si tu o funda au am 14 asa ca Pocait-o
Nu imi pasa de funde Si daca e pana acolo am mai mult de una si sunt senior nu junior, daca te pui in de-astea. Si in plus, mintea ta de copil de 12 ani nu poate mai mult asa ca nu mai comenta aiurea ca te-ai putea baga in probleme.
Ce probleme ma Cu tine? Tu cati ani ai ma 9 sau 10? Sie sti seniorca ai 10 zile pe site. Si eu am cont senior daca vrei sa stii si se numeste Grizbo daca nu ma crezi iti demonstrezDeja mi frica de tine vezi ca atunci am avut 14 si acum am 23 sau mai multe?Tu repede te bagi ca musca in oala si dup-aia tot tu cu gura mare asa ca
Mie nu-mi pasa de tine. Esti un nimic. Eu chiar nu sunt interesata de chestiile cu utilizatorul dar daca tu ai adus vorba de asta. Ai grija ce scrii ca o sa o incurci rau, varsta mea nu conteaza pentru ca e cu mult peste a ta. Am mai mult de 10 zile pe site ca sa stii. Ai grija ce faci ca vad ca toti te considera o piticanioe si stai sa te chinui si pui intrebari ca sa-i faci sa te scoata de la ignore. Pa
Nu are nici o legatura! mie mi-a venit mmenstruatia acum un an[la 11 ani], si vreau sa zic ca la mine se manifesta foarte rau... vomit, curge mult..in fine! dar trebuie sa ai grija sa nu mananci gras daca ai stari de voma! atat! si nu are legatura cu marea...
Ralux întreabă:
claudita00 întreabă: