| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a întrebat:

In sfarsit mi-a venit menstruatia! A inceput azi dimineata ...totul bine si frumos ...la micul dejun am avut conserva de ton apoi am plecat in oras sa rezolv ceva si intre timp durerile menstruale s-au intensificat,au ajuns chinuitoare. Apoi cand am ajuns acasa m-am dezbracat pana la chiloti si sutien si m-am intins in pat. Deodata mi s-a facut foarte rau si mi-am dat seama ca urma sa vomit,din nou, si chiar asa s-a si intamplat, pe covorul cel bun al bunicii mele.Ea nu m-a cerat dar ma gandesc ca acum o sa trebuiasca sa merg la medic dupa ce vin de la mare.Voi ce ziceiti? Exista vreo legatura intre conserva de ton si situatia mea? E posibil ca la menstruatie sa nu tolerezi anumite alimente?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jenniffer a răspuns:

Nu cred ca este posibil sa nu tolerezi anumite alimente la menstruatie, dar eu cred ca nu ti-a picat bine acea conserva. Poate nu era chiar proaspata. Ar trebui sa consulti un medic sa nu cumva sa facci indigestie sau altceva. Multa bafta! (:

39 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Perioada menstruatiei se poate manifesta si prin alte simptome decat dureri de burta, ceea ce ti s-a intamplat si tie

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 explică (pentru danielaxyz):

Cateva luni nu am mai avut astfel de probleme dar ma intreb daca o sa fie nevoie sa merg la medic

| danielaxyz a răspuns (pentru Brăila_Ana_Cosmina_1997):

Asta se intampla de obicei daca iti intarzie

Pai nu imi mai venise de la Teele Nationale menstruatia

Teele Nationale? ma tem ca nu pricep

Tezele Nationale

Inseamna ca n-a intarziat deloc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce este menstruatia ca sunt baiat si nu stiu?

| unknownn a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci la ce raspunzi mastraight face?

| anonim_4396 a răspuns (pentru unknownn):

Dar tu stii de raspunzi? Daca sti spune ce-i!

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 explică (pentru anonim_4396):

Am uitat sa specific ca de preferinta ar trebui sa raspunda doar fetele la aceasta intrebare...

Pai cum sa-i spun ma baiatule? Ea intreaba de ce i-a venit rau nu ce e aia menstruatie.
Normal ca stiu ce e aia menstruatie, dar nu stiu sa-i raspund la intrebarea ei care e alta.
Sunt baiathappy

Raspundemi mie!

| Xtadelo a răspuns (pentru unknownn):

Doamne straight face
Ma uimeste prostia unora rolling on the floor laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta esti din izvin in si megi in clasa a 6?

Cu mine vorbestilaughing?

Nu, cu mama normal ca tielaughing

Nu.

De ce ai zis : {Nu}?

Oare? Tu uiti ce intrebilaughing?

Nu pe tine te intreabam daca te intrebam e tine aparea pentru undefined945! Incepatorule il sti pe Grizbo?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu din greseala am zis si eu am cont care i Grizbo i frumos ciinele? Vezi sa nu injuri ca raporteaza cineva si pentru 1 luna nu mai ai chef de el cum am facut eu cu Grizbo in 28 iar il am!

De ce va certati asa, ca la usa cortului? Fiti atenti ca s-ar putea sa va raportez si atunci ati rupt cuiul

| anonim_4396 a răspuns (pentru Brăila_Ana_Cosmina_1997):

El a injurat nu eu
asa daca iti raportezi colegii de pe PTU esti o paracioasa fara rusine nu te baga problemele noastre da?

Bine,imi pare rau...

Nui nimic macar ai buletinbig grinbig grinbig grin

Da,asta asa e dar de unde stiai ca mi-am facut buletin?

Findca ai 15 ani!

Am vazut acolo la numebig grinbig grinbig grin

| Jenniffer a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu esti nici paracioasa si nici fara rusine daca nu iti convine ca cineva sa comenteze aiurea la intrebarea ta. Problemele voastre se rezolva intre voi nu la intrebarea fetei, da? Si ce daca o cunosti? Asta nu iti da dreptul sa-i spui ca e nesimtita daca te raporteaza din cauza ca nu-i convine ca voi faceti teleconferinte la intrebarea ei.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Jenniffer):

Dar nu are ce sa raporteze si nici tu nut e baga!

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 explică (pentru Jenniffer):

Multumesc,jennifer,asta e contul meu nu piata de discutii

Daca nu ai observat, eu i-am raspuns la intrebare. Tu doar ai comentat aiurea. Nu cred ca biata fata are nevoie de comentari de umplutaura, nici din partea ta si nici din a celorlalti a caror raspunsuri nu aveau nici o treaba cu intrebarea ei, asa ca nu te baga tu! phbbbbt

Ma bag cat vreau si ihai pa de aici ca sperii pestiitonguetonguetonguetonguetonguetonguetonguetonguetongueAi primit si tu o funda au am 14 asa ca tonguetonguetonguetonguetonguetonguetonguePocait-otonguetonguetonguetonguetonguetonguetonguetongue

Nu imi pasa de fundewinking Si daca e pana acolo am mai mult de una si sunt senior nu junior, daca te pui in de-astea. Si in plus, mintea ta de copil de 12 ani nu poate mai mult asa ca nu mai comenta aiurea ca te-ai putea baga in probleme.

laughinglaughinglaughingrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorCe probleme ma laughinglaughinglaughinglaughingCu tine?laughinglaughingrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor Tu cati ani ai ma 9 sau 10? Sie sti seniorca ai 10 zile pe site. laughing Si eu am cont senior daca vrei sa stii si se numeste Grizbo daca nu ma crezi iti demonstrezwinkinglaughinglaughingDeja mi frica de tinelaughing vezi ca atunci am avut 14 si acum am 23 sau mai multe?tonguetonguetongueTu repede te bagi ca musca in oala si dup-aia tot tu cu gura mare asa ca tongue

Mie nu-mi pasa de tine. Esti un nimic. Eu chiar nu sunt interesata de chestiile cu utilizatorul dar daca tu ai adus vorba de asta. Ai grija ce scrii ca o sa o incurci rau, varsta mea nu conteaza pentru ca e cu mult peste a ta. Am mai mult de 10 zile pe site ca sa stii. Ai grija ce faci ca vad ca toti te considera o piticanioe si stai sa te chinui si pui intrebari ca sa-i faci sa te scoata de la ignore. Pa oh go on

| Alexa204 a răspuns:

Nu are nici o legatura! mie mi-a venit mmenstruatia acum un an[la 11 ani], si vreau sa zic ca la mine se manifesta foarte rau... vomit, curge mult..in fine! dar trebuie sa ai grija sa nu mananci gras daca ai stari de voma! happy atat! si nu are legatura cu marea...