Nu cred ca este posibil sa nu tolerezi anumite alimente la menstruatie, dar eu cred ca nu ti-a picat bine acea conserva. Poate nu era chiar proaspata. Ar trebui sa consulti un medic sa nu cumva sa facci indigestie sau altceva. Multa bafta! (:
Perioada menstruatiei se poate manifesta si prin alte simptome decat dureri de burta, ceea ce ti s-a intamplat si tie
Cateva luni nu am mai avut astfel de probleme dar ma intreb daca o sa fie nevoie sa merg la medic
Asta se intampla de obicei daca iti intarzie
Pai nu imi mai venise de la Teele Nationale menstruatia
Teele Nationale? ma tem ca nu pricep
Tezele Nationale
Inseamna ca n-a intarziat deloc
Atunci la ce raspunzi ma?
Dar tu stii de raspunzi? Daca sti spune ce-i!
Am uitat sa specific ca de preferinta ar trebui sa raspunda doar fetele la aceasta intrebare...
Pai cum sa-i spun ma baiatule? Ea intreaba de ce i-a venit rau nu ce e aia menstruatie.
Normal ca stiu ce e aia menstruatie, dar nu stiu sa-i raspund la intrebarea ei care e alta.
Sunt baiat
Raspundemi mie!
Cu mine vorbesti?
Nu, cu mama normal ca tie
Nu.
De ce ai zis : {Nu}?
Oare? Tu uiti ce intrebi?
Nu pe tine te intreabam daca te intrebam e tine aparea pentru undefined945! Incepatorule il sti pe Grizbo?
Stiu din greseala am zis si eu am cont care i Grizbo i frumos ciinele? Vezi sa nu injuri ca raporteaza cineva si pentru 1 luna nu mai ai chef de el cum am facut eu cu Grizbo in 28 iar il am!
De ce va certati asa, ca la usa cortului? Fiti atenti ca s-ar putea sa va raportez si atunci ati rupt cuiul
El a injurat nu eu
asa daca iti raportezi colegii de pe PTU esti o paracioasa fara rusine nu te baga problemele noastre da?
Bine,imi pare rau...
Nui nimic macar ai buletin
Da,asta asa e dar de unde stiai ca mi-am facut buletin?
Findca ai 15 ani!
Da,asa e
Am vazut acolo la nume
Nu esti nici paracioasa si nici fara rusine daca nu iti convine ca cineva sa comenteze aiurea la intrebarea ta. Problemele voastre se rezolva intre voi nu la intrebarea fetei, da? Si ce daca o cunosti? Asta nu iti da dreptul sa-i spui ca e nesimtita daca te raporteaza din cauza ca nu-i convine ca voi faceti teleconferinte la intrebarea ei.
Dar nu are ce sa raporteze si nici tu nut e baga!
Multumesc,jennifer,asta e contul meu nu piata de discutii
Daca nu ai observat, eu i-am raspuns la intrebare. Tu doar ai comentat aiurea. Nu cred ca biata fata are nevoie de comentari de umplutaura, nici din partea ta si nici din a celorlalti a caror raspunsuri nu aveau nici o treaba cu intrebarea ei, asa ca nu te baga tu!
Ma bag cat vreau si ihai pa de aici ca sperii pestiiAi primit si tu o funda au am 14 asa ca Pocait-o
Nu imi pasa de funde Si daca e pana acolo am mai mult de una si sunt senior nu junior, daca te pui in de-astea. Si in plus, mintea ta de copil de 12 ani nu poate mai mult asa ca nu mai comenta aiurea ca te-ai putea baga in probleme.
Ce probleme ma Cu tine? Tu cati ani ai ma 9 sau 10? Sie sti seniorca ai 10 zile pe site. Si eu am cont senior daca vrei sa stii si se numeste Grizbo daca nu ma crezi iti demonstrezDeja mi frica de tine vezi ca atunci am avut 14 si acum am 23 sau mai multe?Tu repede te bagi ca musca in oala si dup-aia tot tu cu gura mare asa ca
Mie nu-mi pasa de tine. Esti un nimic. Eu chiar nu sunt interesata de chestiile cu utilizatorul dar daca tu ai adus vorba de asta. Ai grija ce scrii ca o sa o incurci rau, varsta mea nu conteaza pentru ca e cu mult peste a ta. Am mai mult de 10 zile pe site ca sa stii. Ai grija ce faci ca vad ca toti te considera o piticanioe si stai sa te chinui si pui intrebari ca sa-i faci sa te scoata de la ignore. Pa
Nu are nici o legatura! mie mi-a venit mmenstruatia acum un an[la 11 ani], si vreau sa zic ca la mine se manifesta foarte rau... vomit, curge mult..in fine! dar trebuie sa ai grija sa nu mananci gras daca ai stari de voma! atat! si nu are legatura cu marea...
Ralux întreabă:
claudita00 întreabă: