De multe ori e neregulat, dar abaterile nu sunt foarte mari (3-5 zile). Abaterile mai mari impun vizita la ginecolog.
Nu neaparat! sa nu faci greseala pe care o fac unele mamici, aceea de a considera alaptarea mijloc de contraceptie! multe s-au pacalit asa.
In timpul alaptarii menstruatia de obicei nu se produce. Exista insa cazuri, cand vine "mica menstruatie" cam la doua saptamani dupa nastere, care este de fapt o "mare menstruatie", pentru ca tine destul de mult (la mine a tinut 3 saptamani), dupa care nu mai vine cam cat timp alaptezi, teoretic. Practic poate sa vina dupa 6 luni, cand inca alaptezi, iar cantitatea de lapte sa scada. Iti spun din experienta propie. Nu este o regula, exista cazuri si cazuri.
Buna! De obicei in timpul alaptarii, ciclul menstrual nu vine. Sau cel putin asa e la majoritatea mamicilor care isi alapteaza bebelusi doar cu lapte matern, fara ceaiuri sau lapte praf... urmand sa vina cand il intarci pe bebe.
Salut! eu am nascut acum 5 luni, dintre care 3 am alaptat.in timpul alaptarii nu mi-a venit menstruatia. dupa ce nu am mai alaptat, mi-a venit.
Carmen133 întreabă: