| maria_9179 a întrebat:

In ultima vreme nu mai mananc cu ulei.prajeli,sosuri,maioneze. credeti ca o sa reusesc sa slabesc? a reusit cineva?:-)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Euvorbeste a răspuns:

Buna,eu cred ca poti sa slabesti.Consumand cat mai multe fructe,legume,paine, cereale, lapte, branza(toate cu masura)si cu putin sport sigur o sa reusesti sa slabesti usor! Mult noroc, sper ca te-am ajutat.

| DiCaprio66 a răspuns:

Buna. Daca nu mai mananci prajeli, uleiuri, sosuri, PROSTII printr-un singur cuvant, poti sa te mentii, daca vrei sa slabesti 2-3 o sa reusesti ne mai mancand prajelii dar daca vrei sa ai un corp tonifiat, un corp sanatos trebuie sa apelezi si la viata sportiva, miscare. Si bineinteles daca vrei sa dai o cantitate mai mare jos. S-a reusit, dar cu multa munca. Iti propun si ceva sport zilnic, o alergare de 20 de minute n-ar strica. Sper ca te-am ajutat, numai bine iti doresc. BAFTA!

| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna.Foarte bine ca ai renuntat la prajeli, ulei, maioneze!
Incearca sa adopti un stil de viata sanatos: sa consumi fructe si legume, iaurt cu maxim 2% grasime, mancare gatita, carte slaba( de pui, peste), inlocuieste sucurile acidulate cu cele preparate in casa, Inlocuieste painea alba cu graham si mananca maxim 5 feliute pe zi, dulciurile trebuie sa le 'uiti', si nu uita, fa sport!
Sper ca te-am ajutat!

| Aimèeeee a răspuns:

Normal ca, daca reduci din calori, vei reusi sa slabesti.

| MariusGomoi a răspuns:

Daca ai ambitia necesara o sa reusesti cu siguranta, nu uita si de putin sport

| mona a răspuns:

Vei reusi daca faci si un pic de sport

| BombonikThaa a răspuns:

Da poti sa slabesti si in modul acesta dar este foarte bine modul in care mananci deoarece este sanatos organismului tau.Succes:*

| DiCaprio66 a răspuns (pentru ÁnΌMŀŠ):

Buna. '' 5 feliute ar fi totusi zic eu cam mult '', ii recomad maxim 3. Daca vrea sa slabeasca intr-un timp scurt.