| cartofiorulroz a întrebat:

In ultimele 2 saptamani m-a durut burta faraa stiu de ce.Li s-a intamplat si altor colege de-ale mele.Care ar putea fi cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Poate fi o durere menstruala, sau din cauza unui aliment, ori poate fi si un chist ovarian sau altceva.
Nu avem noi de unde sa stim din ce cauza ai avut dureri, cel mai bine ar fi sa te duci la medicul tau de familie ca sa te consulta.

| DraudeS a răspuns:

Buna seara!

Venirea ciclului menstrual?
Sau, cel mai probabil daca sunteti mai multi/multe, ati consumat ceva in grup, ceva ce a fost stricat/expirat, etc.

Sanatate!

| DraudeS a răspuns:

Am uitat sa mentionez.
2 saptamani este cam mult. Ar fi trebuit sa consultati un medic pana acum.

Sanatate!

| Azµre a răspuns:

De ce ai părinți? Să îi întrebi să le spui? De ce s-au inventat medici? Ca să te consulte! De ce aveți medic de familie? ca să te consulte gratis!

| Resurrection a răspuns:

Probabil ati mancat toate ceva stricat sau ceva menstrual.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil a fost o petrecere si v-ati imbatat pana ati cazut sub mese si apoi ati facut o orgie acolo si ati ramas toate insarcinate si va doare burta.
Sau ati mancat ceva stricat.

| DraudeS a răspuns (pentru anonim_4396):

Indecent, dar mi-a placut prima parte in sensul amuzamentului. Aveam nevoie sa mai rad. Multumesc! big grin

Sanatate!

| mona a răspuns:

Poate ati mancat corn/lapte expirat sau altceva daca sunteti mai multe colege cu aceeasi problema

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DraudeS):

Eu am spus ceea ce am spus cu scopul de a face pe cineva sa rada nu cu scopul de a o face pe cea care a pus intrebarea sa se simta prost.
Mersi si o seara faina!

| DraudeS a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta am specificat si eu.

Sanatate! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DraudeS):

Stiu ca asta ai spus si tu dar voiam sa ii fac si pe aia mai inceti la minte sa inteleaga ca nu fac misto de biata fata.

Numai bine!winking

| cartofiorulroz explică (pentru anonim_4396):

Esti nebun?! Insarcinate la 11 ani?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru cartofiorulroz):

In primul rand nu am stiu ca are 11 ani.
In al doilea rand am glumit cand am zis ca a ramas insarcinata.
In al treilea rand se poate sa ramana insarcinata si la 11 ani.