Pot fi mai multi factori de aia te-am intrebat, daca esti mai slaba poti avea paraziti intestinali sau altele. Pana faci niste analize iti recomand sa dormi 6-8 ore intre intervalul 22-23 si 7-8, pentru ca dormi 9 ore daca te pui la somn la 1 e clar ca o sa fii obosita.
Spirulina cu catina e foarte buna, poti sa mai adaugi un pahar de apa calduta cu lamaie dimineata la trezire pentru mai multa energie ai putea sa iei si un complex de vitamine dar nu stiu cati ani ai.
Renunta la alimentele bogate in zahar si manca mai multe proteine si legume, fructe, lacatate si va fi ok
Vezi sa nu fie ficatul de vina, de obicei el da somnolente d-astea apatice,, ori proasta alimentatie, ori caldura, destui factori sunt aici/
Adesea oboseala nejustificata e provocata de un ficat prea solicitat. Poti lua un supliment cu silimarina. Recomand Silivit.
Mi-e extrem de greu sa ma pun la culcare inainte de 1. Sunt putin pasare de noapte ca sa zic asa, prefer sa stau noaptea mai degraba si mereu ma iau cu altceva si inainte de 1 nu ma pun sa dorm.
As vrea sa iau si niste vitamine, dar chiar nu am stiut ce sa cumpar. Poate o sa-mi fie mai clar dupa analize cand vad ce-mi lipseste din organism.
Pot fi mai multi factori de aia te-am intrebat, daca esti mai slaba poti avea paraziti intestinali sau altele. Pana faci niste analize iti recomand sa dormi 6-8 ore intre intervalul 22-23 si 7-8, pentru ca dormi 9 ore daca te pui la somn la 1 e clar ca o sa fii obosita.
Spirulina cu catina e foarte buna, poti sa mai adaugi un pahar de apa calduta cu lamaie dimineata la trezire pentru mai multa energie ai putea sa iei si un complex de vitamine dar nu stiu cati ani ai.
Nu ti-ai dat peste cap somnul, adica pana acum te culcai pe la 9 10 iar acum pe la 1 2 noaptea? Sau poate dormi prea mult, iar la un moment dat in loc sa te incarci te descarci?
Asa sunt si eu. Nu stiu ce sa iti zic. Dar citeam zilele trecute un articol si asta ar fi unul dintre primele simptome la hiv...
Cati ani ai? ar putea fi cauza unei indragosteli sau pur si simplu plictiseala? incearca sa-ti gasesti ceva ocupatie, sa nu te mai gandesti la oboseala.
PS: intra pe www.laamadame.blogspot.com, poate iti dai cu parerea si poti sa-ti spui povestea de viata, nimeni nu judeca acolo :D Multumesc anticipat!
User252426 întreabă: