Mi-e frica sa nu am hiv.
Prietenul meu mi-a spus, ca acum un an a avut un contact sexual cu o fata, iar dupa avea usturimi la urinare, doar atat
Nu cred
Acum zicea ca nu mai are nimic
Si cum pot preveni cancerul asta
Imi poti spune te rog, ce ar trebui sa fac acum! Nu am terminat cele 12ovule cervugid, exista remedii naturale(uleiul de cocos)? am fost de 2 ori la medic, am 17 ani, intr-un fel mi-e jena
Am facut test de secretie vaginala, acum ar trebui sa fac un test hpv
Nu cred ca ai hiv daca ti-a zis de astea.
sa ai grija data viitoare si sa nu te mai risti in felul asta.
Draga mea Anamaria, multumesc pentru bloc si imi pare rau ca nu pot sa-ti raspund direct. Sper sa vezi raspunsul asta.
Uite, ai niste cunostinte medicale bune, insa nu mai induce lumea in eroare si nu mai baga frica in ei spunand ca HPV-ul produce 100% cancer. Exista mai multe tipuri de HPV, mai exact 90% din HPV NU produc cancer, doar resul de 10 la suta sunt si cu potential de a produce cancer... Si cancerul de col nu e dat DOAR de HPV, sunt muuulti factori care influenteaza asta.
Din nou, nu-ti contest cunostintele, insa ar fi bine sa te mai informezi pe tema HPV-ului pentru ca bagi frica in oameni degeaba. 90% din oamenii care au HPV trebuie doar sa ia tratament si nu prea exista risc de cancer... Asa ca nu mai spune tuturor ca HPV e dracu' gol si toti care au HPV fac cancer sau toti care au cancer au HPV neaparat. Tot pentru ca ti-am dat eronat la un astfel de raspuns mi-ai dat si block... Mai informeaza-te si accepta ca ai gresit, si de acum nu mai face greseala asta.
Multa sanatate.
Si raspuns la intrebare: Pe langa partea cu cancerul si HPV-ul Ana a dat raspunsuri bune, uleiul de cocos nu te ajuta si nici tratamente naturale. Continua si ia tot tratamentul prescris de medic si o sa te faci bine, daca apar probleme tot la medic trebuie sa apelezi, el iti cunoaste cazul si stie ce sa-ti recomande.
Dar daca am dureri de ovare, si imi mai amortesc picioarele?
Picioarele nu au treaba cu problema ta. Si durerile de ovare pot sa apara din nenumarate cauza, inclusiv cele fiziologice (ciclul menstrual). In mod normal ovarele nu dor in infectii urinare banale, daca incep sa doara ovarele inseamna ca infectia aia nu e tratata bine si trebuie ori schimbat tratamentul ori marita doza, dar asta medicul decide in functie de cum iti ies analizele si cum functioneaza tratamentul actual
Mi se pare ca ginecologul asta nu e asa interesat, ca face totul doar pentru bani, prima oara am facut analize de secretie ( prezenta candida spp++++.....si leucocite scazute ) cam asa, iar a doua oara doar ma controlat putin si mi-a dat alte pastile, a zis ca nu are cum sa nu treaca
Poti oricand sa mergi cu analizele si tratamentul la un alt ginecolog si sa-i ceri o a doua parere, cand iti pierzi increderea in medicul care te trateaza si in tratament ai sanse mari sa nu te vindeci chiar daca tratamentul e bun.