| nikyreed a întrebat:

Inainte cand alergam sau facem efort fizic, oboseam ca toti, apoi imi trecea, dar acum ridic scarile la scoala si foarte tare obosesc si simt ca foarte greu incetinesc bataile inimii.
Poate nu beau indeajuns apa? Adica eu beau numai ceai..suc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| halcyon16 a răspuns:

Fumezi?

| nikyreed explică (pentru halcyon16):

Nuuuuu

| halcyon16 a răspuns (pentru nikyreed):

Atunci probabil e mai indicat sa iti faci niste analize sa vezi ce ii lipseste organismului.

| nikyreed explică (pentru halcyon16):

Am facut si totul e in regula

| Lumeaemaibuna a răspuns:

Salut, aicia este problema si cu alimentatia/odihna dar cel mai important lucru este efortul. In descriera problemei tale vedem ca inainte faceai un efort mai mic/scazut dar acum faci unul mai mare. Este normal sa obosesti asa al efortul depus dar nu este bine. Cand obosesti corpul tau te avertizeaza... Dar cand esti epuizat inseamna ca corpul tau este prea „obosit". Incearca sa nu faci mult efort, si nu astepta.Mai bine PREVI dinainte si te duci la doctor si te interesezi.