| Alinnnnnna a întrebat:

Inainte de toate va rog sa nu ma judecati, pentrica orivine dintre voi se poate afla intr-o situatie asemanatoare. In septembrie am luat de 2 ori pastila de a doua zi, da! Stiu ca nu e voie decit la 6 luni diferenta, insa a fost. Iar in noiembrie am aflat ca sint insarcinata, si am avortat, asa cum nu sint inca pregatita si sint studenta in alta tara. Recent, cu 2 zile in urma am avut un act sexual cu prietenul meu, in fine s-a rupt prezervativul. Insa el nu a ejaculat in mine. Eu insa imi fac oricum griji, insa nu-mi pot permite s iau pastila de a doua zi pu ca organismul meu nu va mai rezista. Medicul meu e in vacanta, se intoarce doar in citeva zile si ma tem ca va fi prea tirziu. Nu stiu ce sa fac! Dati-mi un sfat va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

In a cata zi a ciclului erai? Poate erai in perioada nefertila si atunci sansele sa ramai insarcinata sunt mici.

| Alinnnnnna explică (pentru Abh):

Am avut ciclu la incep lunii.cum verific perioada nefertila?

| Alinnnnnna explică (pentru Alinnnnnna):

Adica cam pe 30 noiembrie

Abh
| Abh a răspuns:

La un ciclu regulat de 28 de zile, primele 9 zile ( incepand din prima zi a menstruatiei) constituie perioada nefertila, urmatoarele noua sunt fertile ( la mijlocul lor are loc ovulatia), iar ultimele 9 zile ce preced cealalta menstra sunt din nou, nefertile.Ma tem ca acel contact cu accident a fost tocmai in perioada ovulatiei.

| Zenithf a răspuns:

Iti bati joc de tine si de viitorul tau. Sexul nu-i sport ca sa-l practice oricine. Vezi mai bine ce consecinte pot avea toate astea, poate te mai destepti un pic si dade dade vei stii ce trebuie sa faci.
Daca nu exista posibilitatea sa-ti asumi responsabilitatea, sa traiesti cu "accidentele" si urmarile lor, singura varianta pe care o ai este abstinenta. Dar imi "racesc gura" degeaba.

| Zenithf a răspuns:

P.S. Daca nu merge asa, treceti pe 69. Nu veti fi protejati de BTS, dar stii ca nu poti ramane insarcinata asa.

| Zenithf a răspuns:

Scuze ca nu ti-am dat un sfat la problema pe care o ai acum, dar stii foarte bine ce alternative ai, si ca ce vei alege este diferit de ce te-as sfatui eu, deci sfatul nu ar avea niciun rost.

| KodrutZ a răspuns:

Ia pastila, mori, o criminala mai putin.
sasnet, Aron98, voi de lichid prespermatic ati auzit? Of, of... greeeu la deal cu boii mici.

| SasNetRomania a răspuns:

Nu ai cum sa fi insarcinata daca el nu a ejaculat.

| Aron98 a răspuns:

Pai daca el nu a ejaculat in tine de ce sa iti faci griji?