Ia pastila, mori, o criminala mai putin.
sasnet, Aron98, voi de lichid prespermatic ati auzit? Of, of... greeeu la deal cu boii mici.
In a cata zi a ciclului erai? Poate erai in perioada nefertila si atunci sansele sa ramai insarcinata sunt mici.
La un ciclu regulat de 28 de zile, primele 9 zile ( incepand din prima zi a menstruatiei) constituie perioada nefertila, urmatoarele noua sunt fertile ( la mijlocul lor are loc ovulatia), iar ultimele 9 zile ce preced cealalta menstra sunt din nou, nefertile.Ma tem ca acel contact cu accident a fost tocmai in perioada ovulatiei.
Iti bati joc de tine si de viitorul tau. Sexul nu-i sport ca sa-l practice oricine. Vezi mai bine ce consecinte pot avea toate astea, poate te mai destepti un pic si dade dade vei stii ce trebuie sa faci.
Daca nu exista posibilitatea sa-ti asumi responsabilitatea, sa traiesti cu "accidentele" si urmarile lor, singura varianta pe care o ai este abstinenta. Dar imi "racesc gura" degeaba.
P.S. Daca nu merge asa, treceti pe 69. Nu veti fi protejati de BTS, dar stii ca nu poti ramane insarcinata asa.
Scuze ca nu ti-am dat un sfat la problema pe care o ai acum, dar stii foarte bine ce alternative ai, si ca ce vei alege este diferit de ce te-as sfatui eu, deci sfatul nu ar avea niciun rost.
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: