| Marian_Rughinis_1986 a întrebat:

Incercati sa raspundeti la rece va rog, am o curiozitate. Daca cineva isi injecteaza spirt medicinal, sa zicem 20 de ml, moare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Winchester308 a răspuns:

Mai,chiar si cu calificare medicala, nu s-a gandit nimeni cum reactioneaza corpul daca introduci in el un amestec de x substante injectat in vena.
Metanolul pur ar avea o doza letala(depinde si de greutatea persoanei, varsta...etc.) mai mare decat cantiatea aia.Inghitit.Primele simptome pot aparea dupa ore bune.Asta e cea mai rea substanta pe care o poti gasi in spirt.Nu aduce o moarte usoara daca il inghiti.Dar cum am spus, numeni nu a stat sa se gandeasca ce se intampla daca il injectezi in vena.
Stii ca unii se imbata mai repede decat altii? Reactioneaza diferit la alcool.Asa se poate intampla si cu asta.
Oricum, nimeni n-ar trebui sa incerce sa moara asa.E mult mai sigur si mai putin dureros sa iti sectionezi o artera de exemplu, sau sa inhalezi Monoxid de Carbon.Usor de facut prin arderea a ceva fara suficient oxigen si aduce o moarte fara dureri.Lasa creierul fara oxigen.Ametesti,pici si mori.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da.Deja este imbalsamat gata.

| Marian_Rughinis_1986 explică (pentru darrio2007):

Detaliezi? argumentezi? happy

| darrio2007 a răspuns (pentru Marian_Rughinis_1986):

Daca un autoturism foloseste drept combustibil benzina, poti sa ii bagi in rezervor apa de la robinet? Sau apa plata de la supermarket? Cam asa e si cu asta.M-am referit ca atunci cand moare nu incepe sa putrezeasca repede, alea trei zile pana la inmormantare. Avand spirt in el.La imbalsamare se foloseste formol.Acum ai inteles? Sau o iau de la capat?

| Marian_Rughinis_1986 explică (pentru darrio2007):

Nu ma intereseaza partea cu imbalsamatul ci daca moare, si daca da in cat timp? Se chinuie? Sufera? Face spume/spasme s.a? Care e certitudinea sa moara in procente vorbind si in cat timp? Daca isi injecteaza in vena are sanse mai mici de supravietuire decat daca si-ar injecta in muschi, si daca da in ce vena din ce parte a corpului?

| darrio2007 a răspuns (pentru Marian_Rughinis_1986):

Nu este un subiect prea placut de discutat.Cel putin pentru mine.Asteapta alte pareri.O zi buna!

| Winchester308 a răspuns:

Frate cred ca si vodka pe care o consumi daca o bagi in cantitatea aia direct in vena cred ca te cam duci dracu'.
Da, cred ca mori.Nu sunt sigur(am auzit si de oameni care si-au luat un.45 in capatana si au ramas legume dar in viata).
Este otravire cu alcool isopropyl.Nu sunt sigur de asta, dar moartea cred ca ar trebui sa apara fara dureri prea mari.
Oricum, este o metoda proasta de a muri.

| Marian_Rughinis_1986 explică (pentru Winchester308):

Astept in continuare raspunsuri, eventual din partea unei persoane cu calificare medicala. Ma intereseaza in mod special daca MOARE. Si daca da, in cat timp, nu sunt interesat de pareri gen "CRED, nu stiu sigur asta, dar..."