| Hesiod a întrebat:

INCOMPETENTA! incompetenta si iar incompetenta...De ce sunt nervos? ei bine, ma duc frumos la medicul de familie sa-mi prescrie pentru acnee Roaccutane compensat avand in vedere pretul piperat.dar ea o ++++ care te priveste de parca ai fi ultimul muritor de pe planeta nu prescrie.La recomandarea ei ma duc la un dermatolog,imi da pastilele +alte creme scumpe(cu care au contract probabil) ok sunt multumit, n-am parcurs peste 100 de km degeaba.
Ma intorc la medicul de familie si cand colo nu poate sa imi dea nimic compensat ca era treaba dermatologului(a inceput sa,,o injure"ca nu isi face treaba) ok mai facem o vizita la dermatolog,iar bani de drum,bani consultatie, sa-mi spuna acelasi lucru:nu ea se ocupa de chestii de-astea,ce medicul de familie ce face?
Rezultat:bani cheltuiti pe drum/consultatie,fara reteta compensata, nervi la pamant ...de ce? pentru ca pe doua scifosite le doare mana sa scrie o reteta.
Total:180 de lei
180 de lei=2 cutii Roaccutane.
Ce credeti, sunt idiot?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Schimba-ti medicul de familie si fa reclamatie la OPC spunand exact ceea ce ai spus aici, ca sa-i dea o amenda de nu se vede iar tu ori vei fi despagubit cu medicamente necesare ori stii ca i-ai dat o lectie de la viata.

4 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Te duci si tu la medic pentru o amarata de acnee? Du-te la farmacie si ia ceva daca nu e asa avansata acneea. SI de ce ai luat 2 cutii?

| NoLiesJustLove a răspuns:

Nu nu esti idiot.alea sunt tampite si incompetente exact cum ai spus tu, sunt bune sa te puna pe drumuri si sa nu rezolvi nimic.stai linistit mai exista cazuri,, nu esti singurul

| CominxIonut a răspuns:

In astfel de caz ar trebui facuta o reclamatie pentru ca azi tu, maine alte persoane si tot asa...dar cu toate astea cel mai de speriat sunt mitele date pentru a te baga in seama cineva. unde sunt taxele pe care noi ca cetateni le platim?

| Urpaniel a răspuns (pentru AtateaConditii):

Roaccutane nu îl poţi lua fără prescripţie, medicament puternic cu multe efecte secundare.