| DaciaRomania a întrebat:

Înțeleg că brânza topită nu e foarte sănătoasă, dar sincer mie îmi place gustul tare mult! Voi consumați așa ceva, și cât de des?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Nu consum așa ceva.

| Frank51 a răspuns:

O dată la 6 luni.

| DaciaRomania explică (pentru Frank51):

Wow...

| isabelle2321 a răspuns:

Eu da și sincer destul de des, cam săptămânal

| Cartofprajit20 a răspuns:

Ocazional. N-o fi ea sanatoasa, da' prostii mancam in fiecare zi. Asa ca mananca ce iți place

| Kufu95 a răspuns:

Nu mănânc deloc așa ceva, să știi că nu este sănătoasă deloc.

| KilljoyIdiot a răspuns:

Salutare!

Astăzi nu mai prea consum, dar țin minte că îmi plăcea mult când eram mică. Adoram să desfac acele triunghiulețe, ce să zic! laughing Cu toate acestea, acum mănânc foarte rar, în special fiindcă nu e sănătoasă.
Aș zice că e ok atât timp cât e consumată cu măsură, totuși!

Toate cele bune!

| KovacsB a răspuns:

Poate pe la vreo nunta cand nu am ce sa aleg din farfuria de mezeluri sa incerc un cubulet de branza topita si apoi sa-l scuip discret pe undeva.

| Frank51 a răspuns (pentru DaciaRomania):

Când eram mic mâncam mai des, acum nu prea mă mai atrage, pentru că mănânc mai echilibrat( legume, carne, brânzeturi mai bune, care sunt mult mai bune la gust și cu nutrienți).

| Diana4you97 a răspuns:

Mie imi place. Cam la săptămână.