| Andra10 a întrebat:

Intepaturile de 2-3 secunde la nivelul abdomenului, spatelui si profilului pot fi datorate unei lipse majore de calciu in organism?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| IrimieRaluca a răspuns:

Lipsa de calciu provoaca spasme la nivelul muschilor. Nu ai facut intindere? Sau nu ai facut recent sport?

| Andra10 explică (pentru IrimieRaluca):

Nu, nu am facut nici intindere, iar sport, nu am facut de mult.

| ionelushh a răspuns:

Scrie pe google
am intepaturi in cutare, cutare, cutare
sa vedem chiar nu gasesti?

| IrimieRaluca a răspuns (pentru Andra10):

Ciudat... De la lipsa de calciu apar des spasme musculare si carcei destul de durerosi. Mergi la medic si fa-ti niste analize (oricum e recomandat din cand in cand), sa vezi cum stai cu fierul, calciul si celelalte. Intre timp poti incerca niste suplimente de vitamine. Calciul cel mai bun e de la osteocare, daca asta e ipoteza ta.

| Andra10 explică (pentru IrimieRaluca):

Am facut analizele si mi-a iesit cum ca as avea lipsa de calciu. De aceea intreb. Ar putea fi de la asta?

| IrimieRaluca a răspuns (pentru Andra10):

Nu stiu, si nu ma avant sa dau raspunsuri daca ma depaseste problema. Intreaba medicul la urmatoarea vizita.

Întrebări similare