Salut,Aminexilul este folositor (cunosc eu un tip care foloseste), pot sa iti recomand produsul si ideea este ca el nu se da mereu doar o perioada si daca main apar probleme incepe iar,, tratamentul".
succes!
FUNDA?
Orice astfel de tratament are dezavantajul ca dupa ce-l opresti o sa-ti cada din nou parul, si de data asta, cel mai probabil, mai mult decat inainte de tratament.
Multa sanatate.
Asta nu este adevarat. E ca si cum ai spune ca daca incepi sa folosesti ulei de ricin pe scalp si te opresti, iti cade mai mult par.
Mimoxidilul este o substanta "zombie" care face bine doar cat timp este acolo. Asta nu inseamna ca orice tratament are aceasta proprietate
Hai sa-ti explic altcumva.
"Sub" tratament, problema cu caderea parului avanseaza, insa tratamentul nu lasa sa se vada, daca tu ai o problema moderata si faci tratament 5 ani, in 5 ani problema o sa fie severa, dar cat timp te faci nu o sa obserbi, observi doar cand te opresti ca acum e mult mai rau.
Eu am vazut cateva cazuri si am si urmarit mai multi utilizatori a diferitelor astfel de tratamente si toti, absolut toti relateaza ca dupa ce nu mai folosesc e mult mai grav decat inainte. Nu inseamna ca tratamentul iti face rau, inseamna doar ca nu rezolva cauza problemei si doar efectul. Si astfel si cei care fac tratamentele astea se asigura ca tu o sa fii nevoit sa cumperi mereu, pentru ca daca nu, problema revine, si odata obisnuit cu par, e greu sa renunti la "viciu".
Daca gasesti tu tratamentul minune care sa actioneze asupra cauzei (adica asupra ADN-ului, pentru ca de acolo vine in 80% din cazuri problema asta) sa ne spui si noua. Bineinteles, dupa ce faci tu pe cobaiul, eu mi-am luat gandul dupa cate am vazut.
Sfatul meu e mai bine inveti sa traiesti cu ce ai, decat sa strici nervi si bani pe asa ceva... Dar daca ai nervi si bani prea multi, e treaba ta, nu te opreste nimeni.
Multa sanatate.
Imi pare rau, am uitat sa precizez ceva: tatal meu are 55 ani si are parul mult mai des ca mine. Nu am NICI O RUDA cu probleme de chelire, ceea ce am eu este pe baza de stress + faptul ca am infometat 30 kilograme acum doi ani ( 30 kile in 44 zile, vai de capul meu). Eu nu am avut o problema gen Alopecie sau vreo chestie care sa ma duca acolo, am avut o carenta de 'ceva anume' de in decurs de 2 ani nu mi s-a indesit parul la loc. (Pentru ca draga, nu iti zic ce par des am avut).
Acum am 1, 83 si 80 kilograme, acum doi ani aveam 1, 80 si 102 kilograme (am facut intre timp mult sport si am pus ceva masa musculara)
Anonimulgrr întreabă: