Eu aceste cistite le tratez cu cervugid ovule, si eu luam antibiotice candva fara numar din cauza durerilor de ovare si am ajuns sa fac candida din cauza atator antibiotice pana cand mi s-a recomandat cervugidul care este si antimicotic si antiinflamator, crede-ma ca dupa 2, 3 ovule maxim nu mai ma doare nimic, incearca si tu decat sa te tot bombardezi cu antibiotice, sanatate
Eu am luat cervugid o dată pentru candidoză, provocată de tratamentul antibiotic pentru una dintre aceste cistite. E bun așadar și pentru tratamentul cistitelor? Tare m-aș bucura, nu mai vreau antibiotice! Am luat de prea multe ori și nu sunt deloc adepta lor, însă chiar nu funcționa nimic altceva (Urinal Akut era apă de ploaie).
În ultima vreme nu am mai făcut, dar am luat ceva măsuri: am mărit cantitatea de apă băută zilnic (asta nu e ceva rău), urinat și spălat imediat după contactul sexual (gata cu momentele alea de leneveală și alintat de după, fug direct la duș , iar dacă suntem undeva unde nu am acces la apă evident că nu se mai poate face nimic, șervețelele umede mai rău îmi fac! ), limitat puternic numărul contactelor sexuale, mai ales de frică să nu fac iar o recidivă (asta totuși e o măsură care în multe cazuri îmi afectează relația) etc.
Mulțumesc mult pentru răspuns, dacă se mai întâmplă să fac, deși tare nu-mi doresc, am să utilizez Cervugid să văd cum îmi merge!
Nu mai vreau cistite, nu mai vreau să stau non-stop cu stres și să știu că dacă se întâmplă ceva iar trebuie să bag antibiotice în mine!
Mulțumesc, Felys, pentru sugestie!
Sărbători frumoase!
Hmmm,sunt barbat deci ar trebui sa stau in banca mea, dar cum si logodnica mea avea aceleas probleme cand „am luat-o" si aceste probleme au disparut, ma bag si eu in discutie.
Ca si tine, dupa un contact sexual suferea de cistita.Cum am rezolvat problema fara niciun fel de medicament? Se stie ca tractul urinar e pe undeva in apropiere sau in aceeas oala cu tractul reproducator.Am obesrvat ca dupa sexul fara preludiu apare acaeasta afectiune.Ce am facut eu ca...barbat atent: Preludiu mai indelungat si...lubrifierea sculelor.Mai ales al barbatului pentru ca in majoritatea cazurilor nu sunt lubrifiate indeajuns. Nu stiu daca iti va da tie rezultate dar noi nu mai avem probleme.
Pentru mine nu contează dacă ești bărbat/ femeie/ Obama/ Papa de la Roma sau mai știu eu cine Atâta timp cât ai avut de-a face (chiar dacă nu personal) cu așa ceva și mă poți ajuta chiar și cu o idee, răspunsul tău îmi este folositor și îți mulțumesc foarte mult pentru el! Apreciez că nu ai stat în banca ta!
Ai dreptate cu lubrifierea, și noi am observat cam același lucru... că dacă este, cistita nu prea apare și dacă nu este, șansa să apară e de 90%. Ne-a fost foarte de ajutor lubrifierea suplimentară a "sculelor" (m-ai făcut să râd cu asta ), și chiar s-au rărit bine cistitele mele, dar încă mai făceam și deja nu mai răspundeam la tratamentele ușoare... Sunt sătulă de antibiotice, pentru că de la alea dădeam în candidoză, care e la fel de spurcată precum cistita, numai că se manifestă un pic mai "alături" Și să veeeeezi numa, ce fain e să le ai pe amândouă! Adică Doamne ferește, să nu vezi! Nu doresc nimănui! Asta da "distracție"
Disperată și plângând la propriu de usturime și de nervi, am căutat discuții pe forumuri chiar și am citit ce scrisese o femeie cu situație asemănătoare. Am apelat la metoda ei: spălat imediat după actul sexual, dar IMEDIAT, pentru a evita propagarea și instalarea microbilor + renunțarea la săpun (ea folosea ceva ceai cu bicarbonat cred) + apă multă zilnic. Mi-a zis și prietena mea de probiotice, dar nu am apucat să testez. Acum sar direct în duș, deși nu e foarte plăcut pentru mine având în vedere că dispar momentele alea de alintat, ținut/ adormit în brațe și alte tandrețuri de după, dar e mult mai bine decât să apară "momentele ălelalte" cu nopți nedormite, plimbat prin spitale la urgențe, antibiotice și înjurături. Mi-am luat și un săpunel intim blând, care e acum "în vogă" (se numește, fără glumă, Păsărica fericită ) și văd că mă ajută (săpunurile dure îmi accentuau problema).
N-am mai avut probleme de... cam 4 luni, dar încă stau cu frică. Sper să fie de ajuns măsurile astea, mă bucur că la voi a trecut doar cu lubrifierea suficientă.
Mulțumesc încă o dată pentru răspuns! M-am întins și eu la explicat aici, poate ajut cu ceva. Că noi femeile tare multe chichițe și sensibilități mai avem
Da,de aceea femeia trebuie respectata si iubita.Suferiti mult in viata.