| Andreea930 a întrebat:

Întrebare pentru fete! Am 17 ani și nu sunt chiar atât de dezvoltată. Am sânii puțin mici. Credeți că îmi vor mai crește?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Da.

11 răspunsuri:
| Mihaella4356 a răspuns:

Mie mi-au crescut abia pe la vreo 17-18 ani laughing Deci încă mai există speranță. laughing

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Sânii mari sunt o povară, bucură-te câ sunt mici laughing))).

| OmulKartof a răspuns:

Ssa stii ca doar daca ai probleme hormonale mari se poate sa nu iti mai creasca insa incearca sa te apuci de sala sa faci muschi la piept ai fund.stiu multe fwte care erau plate si sau apucat de salaiar dupa ceva timp orice baiat trecea pe langa ea nu ezita sa intoarca capul
Dar depinde cum atai cu hormonii de exemlu eu stau foarte bine si mam dezvoltat mai de vreme
Dar cel mai probabil iti vor crwste mai tarziu

Sau ai gjinion sa fii co fata plata ca si kasia theodora
Sper sa fii multumita de raspunsul meu
Te pup.
Pa

| Andreea930 explică (pentru supadeceapa):

Ok. Altele își pun silicoane să aibă și le și cocoșează cred laughing)

| Andreea930 explică (pentru OmulKartof):

Cum ar trebui să fie hormonii normal?

| Donsavas a răspuns:

Mergi la endocrinolog!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simona halep si-a facut operatie de micsorare de sani, tocmai pentru ca o cocosau si nu putea face performanta, sau sa alerge.
Vrei sa le ai mari ca sa se uite baietii la ele? sau? ca alt avantaj nu au pentru tine, daca le ai mai mari happy

| Andreea930 explică (pentru Donsavas):

Ce să spun la endocrinolog? Pentru ce este?

| Donsavas a răspuns:

Sa te vada, sa faci analize sa vezi cum stai cu hormonii. Poate esti deficitară si de aia nu te dezvolti.

| Andreea930 explică (pentru Donsavas):

Analize de sânge?

| Donsavas a răspuns (pentru Andreea930):

Da. Vei avea nevoie. În caz in care ti e frica de ace, te duci la farmacie si ceri un spray cu lidocaina(e un anestezic local) pe care îl folosesc dentistii dar il poti aplica acolo unde te inteapa.