Daca mai esti virgina, nu te risca sa folosesti OB.
Eu folosesc always d'ala roz ziua si always night noaptea.
Si folosesc always d'ala roz de cand mi-a venit menstruatia.
Cele mai bune absorbanste sunt always.
O. B`urile se introduc in vagin. Nu te dezvirgineza dar nu iti recomand sa folosesti.
Daca te duci la mare cumpara-ti tampoane dinacelea subtiri. Eu asa folosesc. Discret, asa se numesc.
1 nu intri in apa daca esti pe stop 2 de preferat nu folosii ob daca nu ti-ai inceput viata sexuala 3 poti purta sutienu de la costumu de baie si niste pantaloni scurti si 4 orice fel de tampoane vorbeste cu mmama ta succes
Nu e bine sa foloesto ob pana nu esti casatorita mai ales daca nu tiai inceput viata sexula
Godddd. OBurile NU dezvirginează. Poţi să le foloseşti cu încredere, sunt şi foarte comode, şi îţi permit să te bagi în apă cu ele. Chiar dacă ai 12 ani, eu am folosit de la 13. La o ocazie specială, te salvează mereu. Dacă sunt introduse corect nu te deranjează şi nici nu le simţi. Îţi iei mini, şi le schimbi după o oră-două.
Dacă îţi pui absorbant normal, n-ai nicio şansă să te bagi în apă cu el. Nici cele mici, discret nu-s bune să te bagi în apă. Când se udă lipiciul nu mai ţine la fel şi rişti să-ţi pice pe-acolo.; s
Majoritatea de aici ti-au dat informatii gresite. Ob-urile nu dezvirgineaza! este mentionat lucrul asta. Trebuie doar sa iei cea mai mica marime, sa-l introduci corect si sa-l schimbi destul de des. Si nu iti spun doar de ce am citit pe net, ci din experienta. Bafta si distractie placuta la mare
O. b. nu dizvirgineaza, le folosesc de la 12 ani.nu le simti, sunt confortabile, nu se unfla in vagin cand te bagi in apa.eu zic sa incerci o. b. mini, light days sau normal fara nici o problema. iar in legatura cu cum le folosesti in ori ce pachet de tampoane ai un ghid pas cu pas foarte explicit.
Deci nu iti recomand sa folosesti ob decat dupa ineperea vietii sexuale. Plus ca tampoanele daca nu sunt schimbate des pot provoca boli de genu' sindromul socului toxic. Absorbantele sunt mult mai bune, iar daca ai o scurgere abundenta poti folosi Alwys pentru noapte chiar si ziua. Acum sa vorbin de a doua problema:mersul la mare.
Tot nu iti recomand tampoanele. E bine ca la mare sa ai si un costum de o piesa pentru genu asta de probleme, iar daca iti vine va trebuie sa iti sacrifici intratul in apa, dar te poti bronza. Acum crezi ca intreba ca se va vedea absorbantul. Poti sa iti pui un chilot de culoare asemanatoare cu costumului de baie, pui absorbantul si apoi costumul de baie. Cu ocazia asta ai multe avantaje: nu se va vedea absorbantul, te vei putea bronza mai mult. Totusi pentru un mic dezavantaj ca intratul in apa nu iti risca sanatatea avand in vedere ca pe plaja nu sunt multe toalete si poti uita. Sper ca te-am ajutat.
Eu folosesc ob-uri si nu te dezvirgineaza, poti sa le folosesti linistita daca asta ti-e grija