Nu ai nimic,in afara de o imaginatie furibunda si un spirit de fronda foarte dezvoltat.
E prima oara cand aud de analize care confirma virginitatea unei fete,stiut fiind ca nu analize trebuie sa faci pentru asta.
Pe urma,goala total nu te poti trezi niciodata, ti-o spune o femeie care a nascut de doua ori.
Nu crezi ca-i mai simplu sa intrebi cinstit ce anume te framanta si sa nu mai fabulezi?
Sperii si nelinistesti o multime de copii care nu stiu adevarul si asta, numai pentru placerea ta.
E o rautate inutila!
De cele mai multe ori dezvirginarea si inceperea vietii sexuale duc la dereglari menstruale.Ti-ai tras-o si probabil ti-e teama de parinti si mai ales de mami, fabulindu-ne noua ceea ce iti imaginezi cum va descoperi mami asta.Fii linistita pentru ca mami este mult mai pregatita decit crezi, atit trupeste cit si sufleteste.
Deci dupa ce am citit primul lucru care am zis a fost "WTF" cea mai ciudata poveste a lunii pentru mine eu nu as vrea sa te sperii dar sincer reactia lu maica-ta m-a speriat. eu i-as da palme mamei pana mi-ar zice ce am ...sincer