| Ralucaacular2019 a întrebat:

Intrebare pentru mamici sau viitoare mamici.
Inainte cu ceva zile de menstruatie am avut contact sexual neprotejat, in ideea de a avea un bebe.
La 1-2 zile am avut menstrutia. Ciudat e ca acum, am niste simptome ciudate ce nu le-am mai avut si citind spre simptomele precoce ale unei sarcini ma regasesc in cateva cum ar fi : sani sensibili, schimbari de dispozitie, ameteli, durere la contact sexual, nervoasa si putin obosita. sa nu mai zic ca as manca in unele zile non-stop... E posibil sa fi ramas inainte de menstruatie? Am auzit ca sunt cazuri rare dar sunt... test inca este prea devreme sa imi fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| sonya a răspuns:

Buna,

Slabe sanse, de fapt tind spre 0. Doar daca ai avut vreo ovulatie spontana, lucru care se intampla extrem de rar, nu rar. Simptomele unei sarcini nu sunt cele mentionate de tine, in special daca sarcina e la inceput. Primul semn este intotdeauna lipsa menstrei.
Sanii pot fi sensibili din mai multe motive, unul din ele e apropierea mentruatiei, iar irascibilitatea ta la fel.

Faptul ca iti doresti un bebe e posibil sa iti induci anumite stari. Asteapta si daca menstruatia nu isi face aparitia atunci sa iti pui niste semne de intrebare.

Succes

| GabiDumitrescu a răspuns:

"Inainte cu ceva zile" e a naibii de explicit. Here you go - https://play.google.com/......ps/details

| Ralucaacular2019 explică (pentru GabiDumitrescu):

Daca citesti, am si scris mai jos 1-2 zile.happy

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Ralucaacular2019):

Pai cu 1-2 zile inainte e perioada INFERTILA.