Se poate, incerca sa faci un control ma medic sau un ecograf. inca un test de sarcina ar fi recomandat.
Nu cred ca ajungeai pana in luna a 5 a fara sa iti dai seama ca esti insarcinata. Si cauta si tu pe net poze sa vezi ce burtica mare au femeile in luna a 5a ...pe bune, voi chiar nu ganditi deloc?
Si inca ceva. daca ai probleme pe bune si vrei sa aflii ceva : MERGI LA DOCTOR. Nu intreba pe site-uri ca nu are cum sa stie nimeni concret. Problema asta se rezolva usor cu o ecografie.
Nu pare, fiindca pana acum ar fi trebuit sa-ti dai seama, dar este posibil. Tu din august pana acum nu ai fost la ginecolog? Daca nu, du-te maine
Am facut un test de sarcina ieri si a iesit negativ... sa fiu sigura de rezultat?
Mai facusem inca doua la o luna si 5 zile d ela contact, dar mi-a zis cineva de ciclul peste sarcina si m-am speriat...
Du-te la ginecolog si explica-i situatia, eventul iti va face o ecografie. bafta
Nu am bani pentru o consultatie. Sunt doar o studenta cu un buget limitat. Nici cati bani am pe o saptamana nu imi ajung de o consultatie la ginecolog sau o ecografie)