| Lorena6879 a întrebat:

Iubitul meu ia proteine și creatina pentru prima data, întrebarea mea este :o sa ii crească barba și mustață? Ca am înțeles ca de la creatina îți cade parul, chelesti. Barba și mustață o sa se oprească din crescut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
15 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! El nu are barba si mustata dar ar vrea? Acest lucru depinde de genetica cresterea bărbii, deci daca cineva din familie nu are barba asa va fi si el, nu tuturor ne creste barba sau mustata asa rapid, dar aceste lucruri nu sunt asa de importante intr o relatie, daca el te iubeste si va intelegeti este minunat.

| trophin a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Da Cristi... Da pe ea o deranjează ca la un moment dat o sa își îngrijească barba, el, și nu o sa ii mai cumpere creme exfoliere sau tampoane

| Lorena6879 explică (pentru trophin):

Pe el îl fremanta ca poate nu ii creste barba de la creatina

| trophin a răspuns (pentru Lorena6879):

Pana la urma, dacă nu te superi, ce problema ai tu?

Pai el a vrut sa știe dacă ii cade barba sau nu de la creatina, si eu am vrut sa aflu și după sa ii spun

| trophin a răspuns (pentru Lorena6879):

Nu cade barba ca nu e utilaj sa ii cada tensiunea.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu creste barba si nici mustata, fiindca alea cresc numai hormonal, nu cu proteina sau creatina.

Barba, mustata si pilozitatea din cap si corp cresc numai hormonal, in functie de mostenirea genetica de la parintii.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai înțeles doar prostii și aiureli.

| Sn4k3 a răspuns:

Le confunzi cu steroizii. Creatina/proteinele le iei si tu din mancare.

| ywar a răspuns:

Auzi, dar vezi ca s-ar putea sa-i creasca parul in alta parte si pentru barba si pentru mustata.

| trophin a răspuns:

Barba creste ca e băiat, bărbat
Te supura pe tine ca are barba.

Nu ma supara, și eu il doresc cu barbă, și el sr vrea cu barba. De ce sa ma supere barba lui? laughing

| trophin a răspuns:

Nici ras ca te înțeapă, nici barba ca e prea lunga...
Alint și scârbă. Dacă e iubitul tău și îți plătește sandalele pe care le porți și unghiile false nu ar trebui sa ii scoți ochii

| trophin a răspuns:

Dacă va iubiți de ce te mai supăra unule schimbări?

| StripperRaoul a răspuns:

Iti cade parul? laughing alea is mituri eu iau creatina si proteine de 10 ani si nu mi o cazut parul si am barba putin. nu se intampla nimic