Nici ras ca te înțeapă, nici barba ca e prea lunga...
Alint și scârbă. Dacă e iubitul tău și îți plătește sandalele pe care le porți și unghiile false nu ar trebui sa ii scoți ochii
Bună! El nu are barba si mustata dar ar vrea? Acest lucru depinde de genetica cresterea bărbii, deci daca cineva din familie nu are barba asa va fi si el, nu tuturor ne creste barba sau mustata asa rapid, dar aceste lucruri nu sunt asa de importante intr o relatie, daca el te iubeste si va intelegeti este minunat.
Iti cade parul? alea is mituri eu iau creatina si proteine de 10 ani si nu mi o cazut parul si am barba putin. nu se intampla nimic
Da Cristi... Da pe ea o deranjează ca la un moment dat o sa își îngrijească barba, el, și nu o sa ii mai cumpere creme exfoliere sau tampoane
Auzi, dar vezi ca s-ar putea sa-i creasca parul in alta parte si pentru barba si pentru mustata.
Nu creste barba si nici mustata, fiindca alea cresc numai hormonal, nu cu proteina sau creatina.
Barba, mustata si pilozitatea din cap si corp cresc numai hormonal, in functie de mostenirea genetica de la parintii.
Nu ma supara, și eu il doresc cu barbă, și el sr vrea cu barba. De ce sa ma supere barba lui?
Pai el a vrut sa știe dacă ii cade barba sau nu de la creatina, si eu am vrut sa aflu și după sa ii spun
Darius50boss întreabă: