Cantitatea de calorii pe care trebuie sa o mamanci pe zi este de 2000. Atatea foloseste corpul pau in fiecare zi. Daca manaci mai multe ce ramane din caloriile neconsumate de corp se va tranforma in grasime si astfel te ingras
Bună.
Între 1500 şi 2000 de calorii, efort fizic minim, somn cât cuprinde şi trebuie să prindă.
Pa, pa.
Daca ai probleme cu asta, adica daca vrei sa te "ingrasi", mai degraba sa pui cateva kg pe tine, cel my indicat este sa iti faci in 1 rand un abonament la sala, unde cu ajutorul unui instructor, vei dezvolta niste grupe musculare, cu care ai probleme. A pune muschi pe tine nu inseamna sa ajungi sa arati ca un baiat. E mult my bine sa pui cateva kg de muschi decat de grasime.Musculatura poti sa o dezvolti acolo unde vrei:fese, coapse si altele, pe cand grasimea nu o pui niciodata acolo unde vrei.
Aproximativ 2000 Kcal.
@antonia12 - mi se pare cam exagerat micul dejun, ce ai scris tu acolo cred ca mananc eu intr-o zi intreaga.
Pfff eu nu stiu cum sa slabesc si u vrei sa te ingrasi exista si pastile ca sa te ingrasi intre 2000-2500
Pai dimineata poti manca cam asa:
5 sandvisuri, o cana cu lapte, un mar, 3 falii de branza, o salata si niste oua(toate la un mic dejun)
La pranz poti manca:
un castron cu ciorba, felul doi, o salata, o friptura, mec donalds, pizza, cipsuri etc
Iar seara:
ceva cu multa carne.
Si ar trebui 2 000 de Kalori pentru ati ramane in corp exact 784 de Kalori.
De obicei se spune ca atunci cand iubesti, slabesti. Deci sugestia mea este sa o lasi mai usor cu iubirea ca si asa aduce numai incurcaturi :)
http://unzambetpezi.blogspot.com
Popescu1Andrei2 întreabă:
Carmen133 întreabă: