Stai prea mult la calculator si te culci prea tarziu noaptea, singur ti-ai dat raspunsul daca spui ca ai avut probleme mergi la un medic sa te vada sa te linistesti, dar ai grija ce faci ca acum, cu caldurile astea organismul e supus unui stres destul de mare, nu te mai forta si tu. daca aveai chist sau tumoare, Doamne fereste, aveai alte simptome si nu mai stateai sa ne intrebi pe noi aici, deci nu e asta dar mergi la un control totusi. ai grija de tine, numai bine!
Durerea poate fi o sechela dupa AVC. Dar nu te baza pe asta. E necesar sa mergi din nou la medic, pentru a exclude alte cauze.
Nu pierde noptile la calculator. Noptile pierdute cresc riscul de diabet zaharat si AVC, iar tu, care ai avut deja un AVC, ai un risc mult mai mare sa faci inca unul.
... si, cand va fi sa-ti alegi o meserie, alege una care nu presupune lucru de noapte.
Eu iti recomand sa nu mai stai asa mult in fata calculatorului si a televizorului stai cat mai mult in aer liber si spune-le parintilor tai sa mergeti la un doctor
Pai nu stau noaptea la calulator,tumoare si chist mi-au spus alti utilizatori de pe acest site,am mai postat aceasta intrebare si am crezut ca au dreptate,oricum doctorul mi-a zis ca-s un copil normal, sincer nu prea suport caldurilea astea, am vorbit cu parintii mei si au zis ca poate mergem vara asta la control, dar nu se stie sigur, ei mi-au zis sa ma calmez ca e doar imaginatia mea(ca-mi fac prea multe griji si ca stau mult la pc) si eu is de acord da as vrea sa merg la un control ca sa ma linistesc, Multumesc de ajutor
Poti avea un cheag de sange, sau un inceput de tumoare, nu se stie.
Si e periculos sa stai mult timp in fata calculatorului, deoarece radiaza, limiteaza-te la 2, maxim 3 ore pe zi, si culca-te noaptea la maxim 22 sau 23.
Am inteles ca nu stai noaptea la calculator, dar tot te culci tarziu si tot stai prea mult la calculator. cei care ti-au spus ca ai una sau alta sunt probabil colegi de generatie cu tine, care au vazut prea multe filme proaste. niciun medic sau om cu capul pe umeri nu o sa-ti spuna ca ai una sau alta pentru ca asta se poate spune numai in urma unor teste si analize serioase, nu doar ca spune cineva ca-l doare capul. pe mine daca ma doare capul acum pe partea stanga inseamna ca am tumoare, poti sa spui asta? nu, dar iti spun eu ca am stat in curent, de-aia ma doare insa, tinand cont ca ai avut probleme, este intelept sa mergi la un control la medic, si asta le poti spune parintilor tai. chiar daca e doar imaginatia ta e mai bine sa va asigurati ca e asta si nu altceva.
Depinde de ce grad este tumoarea.
GRADUL I. Formatiunea tumorala se mareste incet, celulele tumorale seamana cu celulele normale si rar se raspandesc in tesuturile din jur. Exista posibilitatea extirparii intregii tumori prin operatie.
GRADUL II. Formatiunea tumorala se mareste incet, dar se poate raspandi in tesutul din jur si se poate transforma intr-o tumora de grad mai mare.
GRADUL III. Formatiunea tumorala creste rapid, exista posibilitatea sa se raspandeasca in tesutul din jur si celulele tumorale arata foarte diferit de celulele normale.
GRADUL IV. Formatiunea tumorala creste foarte rapid, celulele tumorale arata foarte diferit de celulele normale si este dificil ca boala sa fie tratata cu succes.
Sansa de recuperare (prognosticul) si alternativele de tratament depind de tipul, gradul si localizarea tumorii, de posibilitatea de a fi ramas celule canceroase restante dupa operatie sau ca ele sa se fi raspandit in alte parti ale corpului.
Tu trebuie sa te duci la control, chiar daca parintii tai nu vor, si sa speram ca nu este vorba de o tumoare.
Voi vorbi cu parintii mei ca sa merg la control, mentionez ca am fost acum 2 ani, si mereu fac un RMN dupa care stau 24ore nemiscat, profesorul care m-a operat mi-a zis ca am un Varf de Nidus (o ramasita) mi-a spus ca nu-i grava si daca se poate sa fac o Gama cnife (parintii mei au zis sa mai stau catva ani deorarece la 10 ani am fost supus unor radiatii foarte mari si dupa operatie am lesinat de 4-5 ori in 1an jumate, multumesc de ajutor