| TaNn0 a întrebat:

La 13 ani pot sa fac muschi la abdomen, brate? Eu la Brate am facut aproape 4 luni acasa si mi-au crescut muschi la brate foarte repede.As vrea sa ma ajutati sa fac si la abdomen, eu sunt o fire ambitioasa si cand imi pun cv in minte il fac.Deci va rog ajutati-ma ca o sa ma duc si la sala!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CatelusaFlaffy a răspuns:

Da este posbil pentru muschi abdominali trebuie sa faci multe abdomene si genoflexiuni un timp mai indelungat. Uite aici si un link cu exercitii http://culturism.sportse.org/ :)

7 răspunsuri:
| Greeb22 a răspuns:

Sincer nu e foarte indicat la 13 ani sa faci asa ceva. Poti avea grave probleme de crestere.Nu te forta.Asa este la varsta ta,vrei sa pari mai dur si sa arati ca ai muschi, dar sa stii ca forta nu se masoara in muschi si nu e bine sa persisti asupra lor pentru ca la fel ca orice organ are o limita, iar daca sunt suprasolicitati pot avea afectiuni asupra nervilor si in timp nu vei mai creste.
Este dovedit stiintific.
Cel mai bine este daca te-ai apuca de un sport.

| Alexandro9050 a răspuns:

Multe multe abdomene. nu trebuie sa te duci la sala. fa vreo 300 pe zi si in timp vei avea muschi

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alexandro9050):

Unul din cele mai proasta sfaturi posibile. Abdomenul se lucreaza de MAXIM doua ori pe saptamana, 3 exercitii a cate 4 serii de 20 de repetari e DE AJUNS. ( pui greutate daca poti sa faci mai multe repetari ).
Daca faci 300 pe zi faci un supra-antrenamnet de toata frumusetea si te dezvolti in 4 ani cat te-ai fi dezvoltat in 6 luni lucrand de 2 ori pe saptamana... daca vrei sa ai REZULTATE FOARTE LENTE atunci da, mult multe abdomene pe zi

| Alexandro9050 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ma rog, la mine a functionat

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alexandro9050):

A functionat sa-ti fortezi zona lombara si sa obtii 30 % din ce ai fi obtinut daca lucrai corect. Stii ca exista oameni care au patratele fara sa lucreze deloc abdomenul?

Ce varsta ai?

| Alexandro9050 a răspuns (pentru Cosmin86):

14, dar aveam 12 sau 13 pe atunci, nu imi mai aduc aminte