| AleKkKs a întrebat:

La 14 ani, inaltime 1.61, este bine 53.5 kg? Sau ar trebui sa mai slabesc? Astept pareri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| valentinadafy a răspuns:

E bine, normal. Funda?

| PoliTmFan a răspuns:

Sall! Si eu tot 14 ani am, inaltime 1.70 si 65 kg. Tu daca vrei sa mai slabesti poti incepe prin a alerga seara 500-1000 m. sau sa tii un post timp de 2, 3 saptamanii!

| Aide a răspuns:

Trebuie sa inveti sa iti calculezi singura indicele de masa corporal (IMC-ul).
Inaltimea ta dupa 1 metru adica 61 (la tine) sa fie egal cu grutatea.
Deci DEJA esti cam slaba. happy

| KaterinaРомановский a răspuns:

La 1,61 la 14 ani ar trebui să ai sub 50 de kg pentru a te considera slabă și 51-53 pentru a fi normală.
Deci, este fix alegerea ta. Nu ești grasă, nu ești obeză, dar nici slabă nu ești. Dacă nu te simți bine în pielea ta poți începe cu exerciții cardio și mâncare sănătoasă.

| AleKkKs explică (pentru Aide):

Sunt baiat si nu stiu sa calculez

| BiuL a răspuns:

E ok. daca vrei poti sa mai slabesti 2-3 kg dar nu e musai.

| MariusYonuyzu a răspuns:

Daca esti baiat mai trebuie sa mai te ingrasi unpic. daca esti fata este bine

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Ai greutate NORMALĂ, iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 56 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, tu ai cu 3-4 kg mai puţin decât greutatea ideală : înseamnă că e PERFECT aşa cum eşti!
NU trebuie să mai slăbeşti.

Toate cele bune.

| mona a răspuns:

Este cum nu se poate mai bine