| Alphahkbg a întrebat:

La 16 ani e bine sa bei bere cu 7, 2% alcol?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DavidoffUser a răspuns:

Eu din 6 beri din alea la pahar, subtiate cu apa, eram mort pe la 15 ani si tot asa, nu ma mai intrebam daca-i bine sau nu.
Apropo de vodka ieftina, am baut odata Borzoi.700 ml a fost nu stiu, vreo 20-25 de lei, ceva pe acolo. Eram multi si era seara de fifa si am zis sa ne incadram intr-un milion, o sticla de Absolut nu ne-ajungea in 5, asa ca am luat borzoi (multa si ieftina), snacksuri, sucuri de pere, 2 pachete de tigari si aia a fost, hai la fifa.Deci ne-am facut muci din vodka la 20 de lei.
S-a intamplat acum 4 ani si ceva, dar niciodata n-o sa uit gustul ala si arsura pe gat, doamne laughing.Si acum cand ne aducem aminte strigam forza BORZOI, ale, ale, ale laughing)

24 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

La 16 ani nu e bine sa bei deloc alcool

| MarinasChristy a răspuns:

La 16 ani ma puneam in cap cu vodka ieftina cumparata de la colt de strada la baiatie cu tovarasii si nu ma mai intrebam daca e bine sau nu laughing

| Alexul99 a răspuns:

E prea tare pentru tine sau ce?
Fii barbat ma, cica e bine sau nu?
Daca tie iti place bea, daca nu treci pe suc si ceai. laughing

| Bogatasul a răspuns:

Bere bruna ma? laughing

| KillaNoFilla a răspuns:

Nu e bine sa bei alchool de fel, indiferent de ani dar pana la urma tot mori asa ca nu refuza o bere.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

E chiar ilegal. Mai ales cand nici macar nu stii sa scrii corect cuvantul "alcool".

| aXy99 a răspuns (pentru KillaNoFilla):

In ce limba ai scris acolo "alchool"? happy

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru MarinasChristy):

Uu, ce cool erai

| Ssspup a răspuns:

La vârsta ta nu cred ca ar trebui sa bei alcool laughing daca devii dependent si o sa suferi mai târziu? Reflectează asupra acțiunilor pe care le faciwinking

| Alphahkbg explică (pentru Ssspup):

Daca era asa acum eram dependent de fumat ca am incercat cam pe la 9 ani laughing si am realizat ca e cea mai mare prostie care te omoara incet si sa mai si dai bani ca sa iti accelerezi moartea...

| Alphahkbg explică (pentru Bogatasul):

Arguswinking

| Alphahkbg explică (pentru ardnaxur1961):

1. asa scrie pe bere.
2. esti prea prost sa procesezi lucruri pe care nu le cunosti.
3. Mai grav este prostia de care dai dovada si pentru care ai si internet la indemana.

| aXy99 a răspuns:

Gramatica de bere? laughing)))

| Alixin a răspuns:

Mmm.daca incepi sa bei alcool de la o varsta asa frageda crede-ma cand iti voi spune ca pe la 20 ani vei fi obsedat dupa bere..deci nu este bine

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns (pentru Alphahkbg):

Lasa ce scrie pe bere! Cauta si tu intr-un dictionar sa vezi cine e prost. Bine ca nu scrie pe bere (desi, as zice ca, mai curand, pe ETICHETA) "arunca-te in cap, de la etajul XI!"
Si da! Ai dreptate! Esti prost cu internet...pe care nu stii sa-l folosesti.

Răspuns utilizator avertizat
| CodyObrain a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Ce mistere asa de importante ai gasit tu, de ii sfatuiesti pe alti sa iti urmeze magnifica cale?

| Ara997 a răspuns (pentru KillaNoFilla):

Ma duci cu gandul la vb aia :
" din jocul asta < VIATA> nu iese nimeni castigator, toti mor ..pana la urma"

| Andreea213 a răspuns:

La 16 ani nu e bine sa bei alcool.

| Alphahkbg explică (pentru IdeiRombice00):

Dar daca e 4 L?

| Animeking223 a răspuns:

Nu, nu este bine sa bei bere cu 7, 2 % alchool la varsta asta.

Întrebări similare