Eu din 6 beri din alea la pahar, subtiate cu apa, eram mort pe la 15 ani si tot asa, nu ma mai intrebam daca-i bine sau nu.
Apropo de vodka ieftina, am baut odata Borzoi.700 ml a fost nu stiu, vreo 20-25 de lei, ceva pe acolo. Eram multi si era seara de fifa si am zis sa ne incadram intr-un milion, o sticla de Absolut nu ne-ajungea in 5, asa ca am luat borzoi (multa si ieftina), snacksuri, sucuri de pere, 2 pachete de tigari si aia a fost, hai la fifa.Deci ne-am facut muci din vodka la 20 de lei.
S-a intamplat acum 4 ani si ceva, dar niciodata n-o sa uit gustul ala si arsura pe gat, doamne .Si acum cand ne aducem aminte strigam forza BORZOI, ale, ale, ale )
La 16 ani ma puneam in cap cu vodka ieftina cumparata de la colt de strada la baiatie cu tovarasii si nu ma mai intrebam daca e bine sau nu
E prea tare pentru tine sau ce?
Fii barbat ma, cica e bine sau nu?
Daca tie iti place bea, daca nu treci pe suc si ceai.
Nu e bine sa bei alchool de fel, indiferent de ani dar pana la urma tot mori asa ca nu refuza o bere.
E chiar ilegal. Mai ales cand nici macar nu stii sa scrii corect cuvantul "alcool".
La vârsta ta nu cred ca ar trebui sa bei alcool daca devii dependent si o sa suferi mai târziu? Reflectează asupra acțiunilor pe care le faci
1. asa scrie pe bere.
2. esti prea prost sa procesezi lucruri pe care nu le cunosti.
3. Mai grav este prostia de care dai dovada si pentru care ai si internet la indemana.
Mmm.daca incepi sa bei alcool de la o varsta asa frageda crede-ma cand iti voi spune ca pe la 20 ani vei fi obsedat dupa bere..deci nu este bine
Lasa ce scrie pe bere! Cauta si tu intr-un dictionar sa vezi cine e prost. Bine ca nu scrie pe bere (desi, as zice ca, mai curand, pe ETICHETA) "arunca-te in cap, de la etajul XI!"
Si da! Ai dreptate! Esti prost cu internet...pe care nu stii sa-l folosesti.
Ce mistere asa de importante ai gasit tu, de ii sfatuiesti pe alti sa iti urmeze magnifica cale?
Ma duci cu gandul la vb aia :
" din jocul asta < VIATA> nu iese nimeni castigator, toti mor ..pana la urma"