Prietene,te faci singur de ras...
Eu nu am nevoie sa ma documentez, eu vorbesc din propria experienta.
In loc sa-i explici lui din vasta ta "experienta" stai sa te ceriti cu mine.
Acum pe bune, ai mai mult de 14 ani?!
El nu a intrebat daca se rupe la primul act sexual.
Specificat ca la fete se perforeaza himenul si a intrebat la baieti ce se intampla dupa ce nu mai sunt virgini.
Nu trebuie sa-ti desenez sa intelegi.
Deja o lungim prea mult, ramai la ideile tale puerile pana o sa ai o partenera calumea...
Am 25 de ani, am nevastă și îmi vorbești mie de relații?
Eu ți-am zis documentează-te și apoi vino să te contrazici.
Ața nu indică virginitatea unui băiat.
Ea se poate rupe dacă e subțire dar și atunci decât parțial și nu se observă nici o diferență. Iar în cele mai multe cazuri nu se întâmplă nimic.
Numai susține un lucru care ți s-a întâmplat ție, nu înseamnă că se întâmplă la toți.
Daca ai 25 de ani si tot incerci sa-ti impui punctul de vedere, e grav.
Si da, iti spun tie despre relatii, ca vad ca ai trecut prin viata ca gasca prin apa cand vine vorba de unele chesti barbatesti.
Nu poti sa accepti ca n-ai dreptate sau care e problema ta?
Vi cu fel si fel de teori doar sa-ti dau dreptate?
Daca tot vrei sa te faci util, explica-i celui care a pus intrebarea cum sta treaba.
Si daca fata are "pasarica" super stramta chiar nu se intampla nimic?
Pana acum e doar mit si nu se intampla nimic(vorbind la general) acum ca nu se intampla la toti...
Tu nu observi ca te contrazici sigur?
Vad ca ti-am acurdat putina atentie si ti s-a urcat la cap.
Ramai la parerea ta care oricum e irelevanta pentru mine...
Bafta!
Exista si oameni carora nu li s-au rupt ata nici dupa 20-30 ani... Nu e o regula sa ti se rupa ata ca sa nu mai vii virgin.
Da, o să îţi mai crească o mână şi ca efect Negativ, o să îţi pice 3-5 Fire de păr din cap, ar fi bine să le numeri, dacă cad mai multe, sunt şanse să mori în următoarele 2 zile. Baftă. ( Condoleanţe )
Vai, draga, din experienta vorbesti? Si ai trait asa, chel, fara 3 fire de par? Scuteste-ma.
Pustoaicaaaaaa întreabă:
Emma întreabă: