anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La catva anisori am fost operat de strabism,mai tarziu s-a dovedit ca la un ochi doctorul nu si-a facut bine treaba,si uneori se mai duce un ochi intr-o parte, an de an am fost la control la acel doctor si mi-a zis ca-i totu bine, se mai poate face ceva am 14ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dragos9234 a răspuns:

Doar un alt doctor iti poate spune.

| oanaX a răspuns:

Si eu am o mica problema cu un ochii care mi se duce cand sunt obosita putin intr-o parte si m-am interesat de o astfel de oboseala mai demult de la un medic. Acesta mi-a spus ca majoritatea care fac aceasta operatie regreta si isi doresc sa faca operatie pentru a readuce ochiul la starea din aintea primei operatii. Operatia isi face efect pentru o perioada de cativa ani, apoi problema revine si deseori se agraveaza. Plus de asta riscul ca operatia sa iasa bine, fara complicatii (asta in primii ani cand totul pare normal)este foarte mic.

| oanaX a răspuns (pentru oanaX):

O astfel de operatie*
ps:am probleme cu tastatura

| Tyrr a răspuns:

Consulta alt medic!