| Amelia87 a întrebat:

La ce ajuta tifonul elastic? Ma doare incheietura miinii de ceva timp, fara s-o fi luxat cumva. Deci, ajuta la ceva tifonul sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Legiuitoare are dreptate numai un pui de reumatism s a instalat in oasele tale si greu vei scapa .de fapt nu prea vei scapa doar ameliora. ceva alifii si bandaj cam atit ok sanatate

| Amelia87 explică:

Legiuitoarea, am facut deja radiografia dar nu mi-au gasit nimic. Nu stiu care-i cauza durerii, care reapare, in special odata cu schimbarea vremii. thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Cel mai bine este să faci o radiografie osoasă şi testul Aslo. Ele sunt în măsură pentru un diagnostic diferenţial şi instituirea unui tratament medicamentos adecvat efecţiunii şi dacă este nevoie şi folosirea tifonului elastic.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Atunci este vorba de reumatism. În acest caz trebuie să faci testul Aslo.
Sănătate multă.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fasa elastica ajuta Daca te dor incheieturile fa rost de untura de urs te ungi bine unde te doare te legi cu fasa elastica iar a doua zii garantat nu o sa ai nimic