| teoodora02 a întrebat:

La ce e bun ceaiul de menta ..si cu ce merge adica in afara de lamaie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| StrawBerryummy a răspuns:

Ceaiul de menta e bun ca orice alt ceai... nu stiu daca are si o specialitate anume. dar cred ca ar mrge cu scortisoara sau cu lapte ca cel englezesc. Ai putea de asemenea sa pui miere in loc de zahar, va da un gust diferit. L-ai putea bea rece cu cuburi de gheata (asta vara). Cam atat dar sunt multe alte feluri de a bea un ceai happy

11 răspunsuri:
| torsi a răspuns:

Cu paine prajita, pentru dureri de stomac tongue

| nico097 a răspuns:

Este bun pentru raceli, digestie, dureri de cap, balonari.Menta in general este o planta aromata si pentru anumite preparate.Cu lamaie stiu ca este bun, eu il indulcesc foarte putin cu 1, 2 lingurite miere.

| expander91 a răspuns:

Bei ceai de menta dupa ce te-ai stricat la stomac. In general se ia cu paine prajita.

| Dianaㄨ a răspuns:

Ceaiul de menta constipa. Cu miere.

| Madut a răspuns:

Ceaiul de menta este bun pentru dureriile de stomac pentru diaree.

| alex150897 a răspuns:

Hmmmm pai ceaiul de menta este bun la raceala si mai merge si cu miere in combinatie cu lamaie in general ceaiul de menta iti deschide sinusurile,,, funda?

Răspuns utilizator avertizat
| StrawBerryummy a răspuns (pentru StrawBerryummy):

Multumesc pentru fundita happy

| StrawBerryummy a răspuns (pentru teoodora02):

Multumesc mult happy In ultimul timp si eu tot cu scortisoara beau happy

Răspuns utilizator avertizat
| doctoressa a răspuns:

Menta este eficienta pentru:

* dispepsie;
* dureri de cap de tensiune, caz in care administrarea este topica;
* relaxarea colonului in timpul examenelor medicale precum clisme cu bariu si proceduri radiologice.
Mai multe detalii aici: http://www.i-medic.ro/plante/menta

Întrebări similare