Nu, nu e buna de baut este foarte toxica si da arsuri pe esofag care pot duce la perforatii.
Apa oxigenata, in contact cu sangele da o reactie cu eliminare de gaz (oxigen), prin urmare face bule, bolboroseste, ceea ce duce la indepartarea mecanica a reziduurilor si impuritatilor. Alaturi de o foarte slaba actiune antibacteriana si parazitara (omoara cateva microorganisme), aceasta insusire o face un dezinfectat bun pentru plagi cutanate.
Sa stii ca nu e buna de loc de baut e buna doar la dezinfectarea ranilor sau la unghii dele urate si groase. funda
Sa bei apa oxigenata sa vedem:1 oxigenul e dublu asa ca nu e bun( tot daca ii cel mai raspandit element) 2 tu vrei sa bei ceva care te vindeci la rani sau la altele dar nu la baut ai grija ce faci sper sa te ajut ciao
3 - 9% din apa oxigenată se poate folosi pentru decolorarea părului, are efect de oprire a sângerării, elimină bacteriile (deci poate fi aplicată pe plăgile deschise), etc.
Aceasta NU este bună de băut.
Sănătate!
Nu stiti despre e vorbiti. Daca nu ati studiat despre consumul apei oxigenate, atunci spuneti ca nu stiti.
Da! Apa oxigenata se consuma intern in cantitat foarte mici, mai ales la oamenii mai invirsta. Cum ar putea ea sa afexteze peretii interni daca acidul eliminat in interior pentru digestia mincarii este de 100 de ori mai puternic decit apa oxigenata (3 % ).
Se consuma doar in concentratie de 3%, citeva picaturi in combinatie cu apa.
Cosmonautii folosesc acest remediu.
Unii sportivi de asemenea.
Am multe de spus despre efectele pozitive ale consumului intern al acestei minuni, care este atit de ieftina.
Nu raspundeti la intrebari la care singuri nu stiti raspunsul.
Nu stiti despre ce vorbiti. Daca nu ati studiat despre consumul apei oxigenate, atunci spuneti ca nu stiti.
Da! Apa oxigenata se consuma intern in cantitat foarte mici, mai ales la oamenii mai invirsta. Cum ar putea ea sa afexteze peretii interni daca acidul eliminat in interior pentru digestia mincarii este de 100 de ori mai puternic decit apa oxigenata (3 % ).
Se consuma doar in concentratie de 3%, citeva picaturi in combinatie cu apa.
Cosmonautii folosesc acest remediu.
Unii sportivi de asemenea.
Am multe de spus despre efectele pozitive ale consumului intern al acestei minuni, care este atit de ieftina.
Nu raspundeti la intrebari la care singuri nu stiti raspunsul.
Am baut si eu (nu am avut nimic) dar si o prietena. cate 2 guri. Amica mea in urmatoarele 30 minute a transpirat abundent, a simtit un ghem in stomac, a vomat de 2 ori si dimineata a urinat cu spume. Noi foloseam frecvent prin gargara pentru spalat cavitatea bucala, in sensul ca tineam in gura in serii de 2-3 ori apoi cu apa de gura clatit si apoi periaj cu pasta, pilea cavitatii si dentitia.
SpidySpidy întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Carmen133 întreabă: