| 334499 a întrebat:

La ce sa mai astept daca ma angajez ca receptioner si imi lipseste un dinte din fata iar daca zambesc larg se poate vedea si un al doilea dinte lipsa.Ambele goluri sunt la capete opuse sad
Am deficit de calciu si dintii pur si simplu au trebuit sa fie scosi dupa cateva plombari pentru ca se sparg usor si mi s-a recomandat sa fac implant si o mai mare atentie la igiena orala. Pareri sincere si sfaturi va rogwinking Multumesc frumos tongue
Daca vrei poti sa mi spui si cum ai grija tu de dintii tai iar ca o intrebare suplimentara: Care este cea mai buna apa de gura si de ce spui asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Crede-ma, acum sa fim sinceri, nu cred ca se uita cineva la dinti/gura ta, si nimanui nu-i pasa cum arata. Ci doar ce iese pe ea. Oamenii vor sa scape cat mai repede de tine, pentru ca probabil au treaba sau ceva de genu. Deci... asta este adevarul.laughing Daca erai o vedeta de televiziune, unde era camera pe tine non-stop, mai ziceai, dar asa iti faci prea multe griji, parerea mea.laughing

9 răspunsuri:
| 334499 explică:

Chiar.Ce ti-ar spune un psiholog legat de complex-ul asta?(zic bine complex?)

| mentholinks a răspuns:

Am un frate stomatolog si stiu ca el recomanda apa de gura parodontax cu clorhexidina, varianta pe rosu.

| Ineys a răspuns:

Nu mai zambesti.laughing doar un zambet gen happy. Nu faci big grin.
Si eu ma spal de 2 ori pe zi pe dinti, fara apa de gura. Si pot spune ca e destul de ok. N-am avut niciodata probleme cu dantura si arata ok. Acum nu straluceste ca a vedetelor de la HollyWood, dar nici galbena nu e.
Stiu ca te costa cam mult, dar poti incerca o albire profesionala la dentist, macar in partea din fata, care se vede cand zambesti asa big grin. Si daca nu ma insel iti poti pune si un dinte fals. Il pui si tu cu pietricele sa sclipeasca, sa zica aia ca e imbracat in diamante. smug

| 334499 explică (pentru Ineys):

Am auzit de la dentist de posibilitatea de a mi pune un dinte fals si avea si o denumire.cat m-ar costa un lucru temporar ca acesta? Poti sa mi dai mai multe informatii? Multumesc pentru ajutor

Dar daca vorbesc cu gura mai deschis?

Mi-a placut cum ai dat raspunsul happy dar as mai vrea sa continui ideea un pic big grin

| Ineys a răspuns (pentru 334499):

Crede-ma, acum sa fim sinceri, nu cred ca se uita cineva la dinti/gura ta, si nimanui nu-i pasa cum arata. Ci doar ce iese pe ea. Oamenii vor sa scape cat mai repede de tine, pentru ca probabil au treaba sau ceva de genu. Deci... asta este adevarul.laughing Daca erai o vedeta de televiziune, unde era camera pe tine non-stop, mai ziceai, dar asa iti faci prea multe griji, parerea mea.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ehh, din cauza asta nu o să mai zâmbești tu. zâmbește, n-ai treabă cu ei laughing

| 334499 explică (pentru anonim_4396):

batting eyelashes Hmm ..Si eu ziceam la fel da' parca, MAaa! N-am eu treaba da' n-o sa mi mai mearga treaba cum ar trebui sa mearga laughing happy Mai astept raspunsuri happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru 334499):

Oameni răi.