Crede-ma, acum sa fim sinceri, nu cred ca se uita cineva la dinti/gura ta, si nimanui nu-i pasa cum arata. Ci doar ce iese pe ea. Oamenii vor sa scape cat mai repede de tine, pentru ca probabil au treaba sau ceva de genu. Deci... asta este adevarul. Daca erai o vedeta de televiziune, unde era camera pe tine non-stop, mai ziceai, dar asa iti faci prea multe griji, parerea mea.
Nu mai zambesti. doar un zambet gen . Nu faci .
Si eu ma spal de 2 ori pe zi pe dinti, fara apa de gura. Si pot spune ca e destul de ok. N-am avut niciodata probleme cu dantura si arata ok. Acum nu straluceste ca a vedetelor de la HollyWood, dar nici galbena nu e.
Stiu ca te costa cam mult, dar poti incerca o albire profesionala la dentist, macar in partea din fata, care se vede cand zambesti asa . Si daca nu ma insel iti poti pune si un dinte fals. Il pui si tu cu pietricele sa sclipeasca, sa zica aia ca e imbracat in diamante.
Hmm ..Si eu ziceam la fel da' parca, MAaa! N-am eu treaba da' n-o sa mi mai mearga treaba cum ar trebui sa mearga Mai astept raspunsuri
Am un frate stomatolog si stiu ca el recomanda apa de gura parodontax cu clorhexidina, varianta pe rosu.