Mirosul urat dispare daca te speli de cel putin doua ori pe zi. Decalotezi si cureti cu grija, sa nu ramana nimic. Daca mirosul nu dispare in cateva zile de igiena corecta, ar trebui sa vezi medicul de familie.
Da, e normal sa nu o poti decalota complet. Cum inceperea vietii sexuale este imediat dupa colt la varsta ta, ar trebui ca de cate ori faci dus caldut, sa incerci sa inmoi si sa "intinzi" pielea atat cat sa devina inconfortabil dar nu dureros. In 2-3 luni vei putea decalota complet.
Nu, nu avem ore de educatie sexuala, mai ales ca la finalul clasei a 7a nu am mai facut sistemul reproducator... Am reusit sa-l spal ieri seara si nu mai miroase si sa-l decalotez in stare erectica pana sa-i scot capul Nu am incercat mai jos pentru ca o s-o fac treptat dar nu am simtit nici un fel de disconfort doar pentru o secunda cand am scos capul.
Perfect! Mai exerseaza pana cand iese usor si fara durere. Pastreaza-te perfect curat, mie pe la varsta ta mi-au facut cateva fete niste surprize placute si a fost bine ca am avut o igiena ireprosabila. Ar fi bine sa incepi sa citesti cate ceva despre protectia la BTS si despre contraceptie, nu stii ce iti rezerva viitorul apropiat si nu poti conta pe fete ca stiu ce au de facut. Fii informat!