| SweeZ a întrebat:

La ce varsta iti iese capul din perput cu totul cand e in erectie? E normal ca la 14 ani sa fie decalotata doar pe jumatatea pielea. Cand e flasca pot s-o decalotez cat sa-i scot capul afara dar iese un miros urat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Mirosul urat dispare daca te speli de cel putin doua ori pe zi. Decalotezi si cureti cu grija, sa nu ramana nimic. Daca mirosul nu dispare in cateva zile de igiena corecta, ar trebui sa vezi medicul de familie.
Da, e normal sa nu o poti decalota complet. Cum inceperea vietii sexuale este imediat dupa colt la varsta ta, ar trebui ca de cate ori faci dus caldut, sa incerci sa inmoi si sa "intinzi" pielea atat cat sa devina inconfortabil dar nu dureros. In 2-3 luni vei putea decalota complet.

5 răspunsuri:
| Lecram a răspuns:

Nu l mai scoate nici tu, atunci!

| SweeZ explică (pentru SkyPilot):

Sa fac asta cat timp e in erectie sau flasca? Mirosul apare doar cand decalotez capul.

| SkyPilot a răspuns (pentru SweeZ):

Pentru exercitii, in erectie. Altfel nu are rost.
Pentru spalat, o decalotezi in stare flasca si freci usor cu degetul si "capul" si pielea pana cand nu mai apar "scame" albe. Voi nu aveti ore de educatie sexuala?

| SweeZ explică (pentru SkyPilot):

Nu, nu avem ore de educatie sexuala, mai ales ca la finalul clasei a 7a nu am mai facut sistemul reproducator... Am reusit sa-l spal ieri seara si nu mai miroase si sa-l decalotez in stare erectica pana sa-i scot capul Nu am incercat mai jos pentru ca o s-o fac treptat dar nu am simtit nici un fel de disconfort doar pentru o secunda cand am scos capul.

| SkyPilot a răspuns (pentru SweeZ):

Perfect! Mai exerseaza pana cand iese usor si fara durere. Pastreaza-te perfect curat, mie pe la varsta ta mi-au facut cateva fete niste surprize placute si a fost bine ca am avut o igiena ireprosabila. Ar fi bine sa incepi sa citesti cate ceva despre protectia la BTS si despre contraceptie, nu stii ce iti rezerva viitorul apropiat si nu poti conta pe fete ca stiu ce au de facut. Fii informat!